Op deze website zie je alleen advertentie van lokale, Zeeuws-Vlaamse ondernemers. Wil jij als ondernemer ook zichtbaar zijn bij bezoekers van onze website en social media? Dat kan op 3 manieren!

 

1. Advertentie

Wij geloven in lokale ondernemers, de kracht van samenwerken en bieden daarom op onze website alleen ruimte aan jullie! Geen grote giganten die advertenties inkopen, maar een mooie advertentie van jouw bedrijf met een link naar jouw website. Samen vormen wij de kracht van lokaal & bewust kopen.

Interesse? Neem contact op!

 

2.  Jouw verhaal

We schrijven graag over al het moois in onze streek. Daar horen jullie als lokale ondernemers ook bij! Wil jij ook met jouw verhaal op de website? Heb je iets leuks of nieuws te melden? Dat kan door plaatsing van een artikel van 300-350 woorden over jou en je bedrijf op onze website.

Interesse? Neem contact op!

 

 

3. Gratis vermelding

Meld je aan via dit formulier en we plaatsen je gratis op onze website. Je krijgt dan een vermdelding bij een van de branches (zoals eten & drinken of shoppen). Wil je beter zichtbaar zijn, dan is een advertentie of leuk artikel een uitkomst!