Doe ook mee!

Aandacht voor onze streek en voor lokaal ondernemen vinden wij heel belangrijk. We doen het allemaal: even snel online kijken waar je iets kan bestellen, wat de volgende dag al binnen kan zijn. Natuurlijk rijdt die bestelbus ook in onze straten en stopt de bezorger ook voor onze huizen. Maar we denken wel bewuster na: kan je dat artikel ook hier kopen en komt dat product hier uit de streek? En hoe mooi is het als die streekproducten uit onze polders en zee ook op de menukaarten staan bij onze lokale horecakanjers? Zo vanaf het land en uit het water direct op je bord! Doe je met ons mee?! 

Op deze website zie je alleen artikelen over en advertenties van lokale, Zeeuws-Vlaamse ondernemers. Wil jij als ondernemer ook zichtbaar zijn bij bezoekers van onze website en social media? Dat kan op 3 manieren!

1. Advertentie

Wij geloven in lokale ondernemers, de kracht van samenwerken en bieden daarom op onze website alleen ruimte aan jullie! Geen grote giganten die advertenties inkopen, maar een mooie advertentie van jouw bedrijf met een link naar jouw website. Samen vormen wij de kracht van lokaal & bewust kopen.

Interesse? Neem contact op!

2.  Jouw verhaal

We schrijven graag over al het moois in onze streek. Daar horen jullie als lokale ondernemers ook bij! Wil jij ook met jouw verhaal op de website? Heb je iets leuks of nieuws te melden? Dat kan door plaatsing van een artikel over jou en je bedrijf op onze website.

Interesse? Neem contact op!

3.  Jouw recept

Werk jij ook zo graag met lokale streekproducten en heb je een lekker recept om te delen? Kunnen we jou helpen met het ontwikkelen van een leuk recept voor jouw menukaart? Veel horecaondernemers gingen jou al voor. We helpen jou ook hier graag bij!

Interesse? Neem contact op!

 

Groeten, Marcin & Odile

 

Koop eet beleef lokaal Marcin Beaufort Odile de Pooter

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info