Ambiance Huidverzorging Oostburg

Sinds 2016 vind je Ambiance Huidverzorging in Oostburg. Monique en Peter van Erp hebben er hun schoonheidssalon. Ondernemen in Oostburg vinden ze fijn!

74

Sinds 2016 vind je Ambiance Huidverzorging Oostburg aan het Eenhoornplantsoen. Monique en Peter van Erp hebben er hun schoonheidssalon. Ondernemen in Oostburg is fijn, het centrum is prachtig geworden en je zit centraal, vinden ze. Oostburg kan trots zijn op zichzelf!

Wat maakt jullie uniek?

“We willen op onze eigen, eerlijke manier onze klanten leren hun huid zo lang mogelijk gezond en stralend te houden. We doen dat al jaren met bewezen effectieve producten en behandelingen. Uiteraard met respect voor mens, dier en milieu.” 

Na het volgen van haar opleidingen, starttte Monique in 2000 met Ambiance Huidverzorging Oostburg. Eerst in Aardenburg en later verhuisde ze met haar man naar Oostburg. Peter, die als beroepsmilitair werkzaam was, kon na zijn functioneel leeftijdsontslag niet stilzitten. Hij werkt als masseur en pedicure in de salon. 

-advertentie-

Ondernemen in Oostburg

Monique en Peter wonen en werken hier graag.“ Oostburg heeft alles voor je dagelijkse, maar ook speciale boodschappen. Van kleding tot huishoudelijke artikelen, van sieraden tot brillen, van handwerkartikelen tot schoenen… ga zo maar door. En dat allemaal door voornamelijk kleine zelfstandige ondernemers, die hun ziel en zaligheid in hun bedrijven leggen.”

Van ziekenhuis tot theater in Oostburg

Het nieuwe centrum is prachtig geworden, vinden ze. “Waar je ook staat, van Raadhuisplein tot Ledelplein en alles wat je onderweg tegenkomt, het is een mooi geheel geworden. Voor ons is Oostburg gewoon ‘the place to be’, je hebt hier alles. Van ziekenhuis tot theater, van winkels in alle soorten en maten, tot de leukste en beste restaurants. Voor elk wat wils. En ook nog eens goed bereikbaar met fiets, OV en de auto. Én, we hebben gratis parkeren!

Fotografie: Joyce Caboor

- advertentie -

- advertentie -

Dit vind je vast ook leuk: