ANOUK The Home Stylist

Laat je verrassen door interieurontwerp en -styling van ANOUK The Home Stylist

172

Van interieurontwerp tot interieur styling

Trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning, maar geen idee waar je moet beginnen met de inrichting? Of kijk je al jaren naar dezelfde meubels, dat behang wat je jaren geleden zo mooi vond en is het tijd voor iets anders? Anouk Brugge – Goossens van ANOUK – The Home Stylist heeft daar een oplossing voor: laat je verrassen door haar interieurontwerp en -styling! En dat doet ze ook voor de zakelijke markt. 

Passie, gedrevenheid en ervaring

Anouk heeft duidelijk van haar passie haar beroep gemaakt. Als klein meisje was ze al bezig met de inrichting van haar kamer. “Toen ik als 21-jarige mijn eerste eigen woning mocht gaan inrichten, was ik niet meer te houden! Met een heel klein budget ging ik aan de slag”, vertelt Anouk. “Met passie en gedrevenheid slaagde mijn missie en dit was het begin van vele verhuizingen, krappe budgetten en een groeiende passie voor interieur. Mijn ervaringen die ik in het buitenland heb opgedaan, dankzij mijn verhuizingen en reizen, neem ik mee in mijn ontwerpen. Soms door heel subtiel buitenlandse invloeden in een interieur neer te zetten of door een bepaalde stijl mee te nemen in een ontwerp. Dat maakt interieur zo leuk voor mij: alles kan en mag, zolang er maar balans en functionaliteit is.”

Een indruk van het interieur 

Voor veel mensen is het lastig om een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor hun woning. Anouk speelt daarop in door een ontwerp te maken dat door middel van afbeeldingen meteen een goede indruk geeft. “Door het gebruik van moodboards met sfeerbeelden, 2D en 3D plattegronden en 3D foto impressies, geef ik een duidelijk beeld van de in te vullen ruimte. Dit is het begin van het interieur traject. Vervolgens kan ik ook de shopping list maken, het projectmanagement uit handen nemen, tot het uiteindelijke stylen van de ruimte”, vertelt Anouk.

Ontwerp en styling voor de vastgoedsector

Anouk heeft al een paar mooie projecten achter de rug. Niet alleen voor mensen die graag interieuradvies wilden voor hun woning, maar ook voor de vastgoedsector. Vermeulen Makelaardij in Terneuzen vroeg haar interieurontwerpen te maken voor de vier nieuwbouwappartementen die op het Arsenaalplein in Terneuzen worden gebouwd. “Ik kreeg bij dit project de vrije hand om vier thema’s uit te werken, gericht op een jonge doelgroep. Ik kon me hier helemaal op uitleven en heb vier uiteenlopende ontwerpen gepresenteerd. Die worden nu gebruikt bij de verkoop van de appartementen zodat de potentiële kopers direct een goed beeld krijgen wat er allemaal mogelijk is in de ruimte.”

Creativiteit

Anouk straalt als ze over haar werk vertelt en heeft grootse plannen voor de toekomst. Het is duidelijk dat ze haar creativiteit helemaal kwijt kan in haar bedrijf. Anouk: “Ik ontwerp een specifieke lifestyle afgestemd op de wensen van de klanten, hun persoonlijkheid, met hun persoonlijke items, maar die ze net een beetje uit hun comfort zone duwt. Daar zit voor mij de uitdaging en zeker ook de voldoening als men blij verrast reageert op mijn voorstel!” En haar plannen voor de toekomst? “Ik richt me ook steeds meer op de vastgoedsector en wil laten zien dat we met een interieur, waarin onze Zeeuwse glorie zit verwerkt, ook hip en strak kunnen zijn!” Met haar opleiding tot vastgoedstyliste, haar passie en gedrevenheid komt dat zeker goed!

ANOUK – The Home Stylist: www.thehomestylist.nl

Dit vind je vast ook leuk: