Dansvoorstelling ‘Natuurlijk’ van Balletschool Anita Bekers

52

Zaterdag 9 en zondag 10 juni in het Ledeltheater 

Zoals altijd geeft de Balletschool van Anita Bekers om de twee jaar een voorstelling in het Ledeltheater. Op zaterdag 9 en zondag 10 juni staan de leerlingen met “Natuurlijk” weer op de planken. Alle 160 dansers zullen in het thema van Moeder Aarde en de vier elementen voor vrienden, familie en bewoners uit de omgeving weer een mooie performance brengen. Dit jaar is een speciale editie, want Anita zit al 25 jaar in het vak. 

25 jaar

In september 2017 geeft Anita Bekers ruim 25 jaar dansles. In 1991 studeerde ze af aan de Fontys Hogeschool voor kunsten in Tilburg en begon daarna als dansdocente in Brabant. Uiteindelijk kwam ze al snel in Zeeuws-Vlaanderen terecht waar ze nog steeds veel kinderen en volwassenen blij maakt en ontspanning geeft met haar danslessen. Sinds 2015 heeft Anita haar eigen dansschool in Oostburg. 

‘Natuurlijk’

In de voorstelling ‘Natuurlijk’ spreekt Moeder Natuur de mensen streng toe: “Ik besta ruim vier en een half miljard jaar. Ik heb geen mens nodig, maar de mens heeft mij nodig. Ik bepaal jouw toekomst! Jouw keuze om dagelijks rekening met mij te houden of niet, maakt voor mij geen verschil. Ik ben de natuur, ik leef voort. En jij…?” .

- advertentie -

Boodschap

Maar liefst 160 dansers in de leeftijd van 4 tot en met 74 jaar dansen het verhaal van Moeder Natuur. Anita Bekers kijkt uit naar voorstellingen. Met haar leerlingen heeft ze het verhaal en de choreografie tot in de puntjes voorbereid. De boodschap is duidelijk. Wat doet de mens met de natuur? Kijk naar alles wat we achterlaten, op straat, in de lucht of in de zee. Er is bijvoorbeeld een plaats in de oceaan waar al het plastic afval samenkomt. Wat gaan wij doen met dit afval? Wat kun jij doen als je later groot bent? Ben jij slimmer dan de mensen die het nu voor het zeggen hebben?

‘Natuurlijk’, een voorstelling met een sterk verhaal, prachtige muziek, mooie kostuums, professioneel licht en geluid en ontroering. Een bijzondere voorstelling die u zeker niet mag missen!

Ledeltheater Oostburg

Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018

Aanvang: zaterdag 14.00 uur & 19.00 uur, zondag 14.00 uur 

Kaarten: € 15,00 (reserveren bij het Ledeltheater)

-advertentie-

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: