Deelname aan FOODREGIO WZVL voor horeca

Wij ondersteunen de promotie van zoveel mogelijk lokaal gekweekte, geteelde, gefokte, verbouwde geproduceerde groenten, fruit, vlees, zuivel, bereidingen en dranken, aangelande Noordzeevis, schelp- en schaaldieren. We laten zien wat je er allemeel mee kunt doen. Aandacht voor de streek, samenwerkingen met streekproducenten, van dichtbij is lekker(der) en seizoensgebonden zijn de kernwaarden waar wij achter staan.

Wat doen we daarvoor?

Wij laten een groot publiek de gezichten achter al jullie mooie lokale bedrijven zien en hoe jullie er met passie en hard werk voor zorgen dat de smaken van Zeeuws-Vlaanderen in ons glas en op ons bord belanden. We gebruiken de kanalen van www.foodregiowzvl.nl en www.koopeetbeleeflokaal.eu om zoveel mogelijk inwoners en gasten te bereiken. Wist je dat we maandelijks zo’n 10.000 mensen bereiken?

Fietsreceptenroutes

Zoals je misschien al gezien hebt op onze socials, hebben we in heel West-Zeeuws-Vlaanderen 30.000 flyers verspreid met onze fietsreceptenroutes. Een leuke manier om kennis te maken met al het lekkers uit onze streek!

Bijdrage

Om jouw bedrijf dit jaar ook weer in beeld te kunnen brengen bij onze inwoners en gasten, kun je dit jaar weer meedoen aan FOODREGIO WZVL. We vragen hiervoor in 2023 een bijdrage van € 100,- (excl. BTW). Dankzij een financiële bijdrage van de gemeente Sluis kunnen we dit bedrag voor jou zo laag houden. 

Wat hebben we van jou nodig

 • Check van jouw bestaande informatie op onze website (zoek jouw artikel via de zoekfunctie in de menubalk). We horen graag voor 1 juli of de tekst nog klopt. Wij doen de rest!
 • Voor horeca:
  • Een recept dat jullie signatuur uitdraagt, uiteraard met streekproducten en inclusief goede foto.
  • Het gebruik van streekproducten in je keuken, uiteraard toegespitst op je restaurant/concept en mogelijkheden. We bespreken dit met je. 
 • Voor streekproducenten:
  • Een recept met daarin jullie favoriete streekproduct inclusief goede foto. 

Dit krijg je ervoor terug

 • Informatie over deelnemende producenten, horecazaken en inspiratie d.m.v. recepten die we met jullie delen (door deel te nemen, ga je ook akkoord met het delen van jouw contactgegevens met andere streekproducenten en horecazaken). 
 • Vrije toegang tot de Meet & Greet (2 kaarten t.w.v. € 10,- per stuk voor onze inspiratiebeurs voor horeca en streekproducenten die we in het najaar van 2023 organiseren).
 • Tips & Tricks en inspiratie op welke manieren jij streekproducten in jouw concept kunt verwerken, via onze nieuwsbrieven.
 • Promotie via onze kanalen van alles wat verbouwd, gekweekt, geteeld, gefokt, aangeland en geproduceerd wordt in Zeeuws-Vlaanderen en de grenstreek.
 • Beleving voor jullie klanten en gasten: waar komt hun eten vandaan?

Info en meedoen

Doe je ook weer mee? Wil je nog wat meer informatie? Stuur ons een e-mail (info@koopeetbeleeflokaal.eu).