Die zitten er weer warmpjes bij!

55

Ze waren blij verrast met hun cheque van 1.250 euro, de winnaars van de najaars- en voorjaarsactie die Installatiebedrijf van Hal had georganiseerd. Vrijdagavond 24 mei werden de winnaars bekend gemaakt in de toonzaal aan de Nijverheidsweg in Eede. Jackie van Hal, eigenaar van Installatiebedrijf van Hal en Jos Padmos, regiovertegenwoordiger van Vaillant, reikten de cheques uit aan de families Vermeire en Van Hal-Schol. De deelnemers die geen prijs hadden, gingen met een gevulde gereedschapsbak naar huis. 

Actie tijdens de Open Bedrijven Dag in Eede

“Een aantal jaar geleden hebben we ook zo’n actie gehad en die werd toen goed ontvangen. Vorig jaar werd op 8 september de Open Bedrijven Dag op bedrijventerrein De Vlaschaard georganiseerd. Tijd voor weer een leuke actie, vonden we”, vertelt Martin von Hout, medewerker bij Installatiebedrijf van Hal. Hij vertelt ronduit over het bedrijf en de acties die ze hebben georganiseerd.

“Zo’n open dag is altijd een mooie gelegenheid om te laten zien wat je als bedrijf allemaal kunt. We hadden live demonstraties, mensen konden een kijkje nemen in onze nieuwe zorgshowroom en toonzaal en zien wat de mogelijkheden zijn van een warmtepomp. We zijn toen met onze najaarsactie begonnen en hebben daar later onze nieuwsjaarsactie aan toegevoegd. Klanten die een nieuwe Vaillant HR-ketel of een warmtepomp lieten installeren, maakten kans om een deel van het aankoopbedrag terug te winnen.” 

- advertentie -

Alles in huis om langer thuis te blijven wonen

Martin leidt me enthousiast rond in de showroom. Hij laat me ook het gedeelte zien waar allerlei handige dingen te vinden zijn om langer thuis te kunnen blijven wonen. Een verhoogd toilet, wandbeugels waar je op steunt bij het opstaan, armleuningen. Zelfs een instapbad, of moet ik instapdouche zeggen? Zo zie ik mijzelf wel oud worden in mijn eigen huis!

Lekker hoog, met armleuningen
Instapbad, of moet ik instapdouche zeggen?

-advertentie-

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: