Een behandeling bij Pure Massages

Hier kom je helemaal tot rust!

165

Daar maak je tijd voor!

Toe aan een massage? Ga naar Pure Massages! Op deze heerlijke plek in de polder tussen Philippine en IJzendijke kom je helemaal tot rust.

Tijd voor jezelf

Pure Massages is een professionele massagesalon waar je terecht kunt voor een heerlijke ontspanningsmassage of een klachtgerichte nek-, rug- en schoudermassage. Suzanne heeft haar salon in 2017 geleden geopend. Sinds die tijd heeft ze al een fijne klantenkring opgebouwd, mede dankzij de mond-tot-mondreclame van tevreden klanten.

Persoonlijke aandacht

Waarom haar klanten zo graag terugkomen? Suzanne: “In onze salon kom je helemaal tot rust, je hebt echt even tijd voor jezelf. Er is altijd volop ruimte voor een hapje en een drankje en persoonlijke aandacht. Tegenwoordig is een massage niet alleen een luxe behandeling voor ontspanning, maar ook de ideale methode om je lichamelijke klachten te verminderen. Bij Pure Massages doen wij er alles aan om jou helemaal te laten ontspannen. Door middel van persoonlijke aandacht, maar ook door onze keuze in het gebruik van kwaliteitsproducten. Het is altijd weer een fijn gezicht als mensen tevreden naar huis gaan.”

Pure Massages staat inderdaad voor puur genieten, een time-out van alles en iedereen, alleen maar aandacht voor jezelf, in een aangename ruimte met ontspannen achtergrondmuziek en een ruime keuze uit vele soorten massage oliën. Ik voel me er helemaal op mijn gemak. Suzanne doet er alles aan om het jouw moment te laten zijn. Het bordje met je naam als je binnenkomt, het glaasje water en vers fruit om na afloop even bij te komen. Heerlijk!

Allerlei soorten massages

In de salon kun je terecht voor diverse heerlijke massages. Bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, sportmassage of een luxe hotstonemassage. Ik ga zelf altijd voor de ontspanningsmassages, maar heb sinds kort ook de voetreflexmassage ontdekt. Genoeg om te ontdekken in ieder geval!

Reserveren, ook online

Je kunt heel makkelijk online je afspraak maken op www.pure-massages.nl. Je ziet meteen wanneer er plek vrij is. Ook ‘s avonds en in het weekend. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook. Op de website vind je gedetailleerde informatie over de massages en praktische informatie die van belang kan zijn.

Pure Massages

Isabellaweg 16

4515 SG IJzendijke

Telefoon 0117 – 700 525

info@pure-massages.nl

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: