Een dubbel jubileum voor Roset de Rijk van Life & Garden

51

Terwijl de meeste mensen na hun 65e met pensioen gaan, wist Roset de Rijk van geen ophouden. Op 16 juli viert ze haar 80e verjaardag en het feit dat ze al 65 jaar in het bedrijf zit. Een mooie prestatie en een mooi moment om te stoppen met werken. 

Verrassing 

De collega’s van Life & Garden Oostburg wilden het dubbele jubileum van Roset niet onopgemerkt voorbij laten. Met een oproep op Facebook werden klanten opgeroepen om Roset tijdens haar laatste werkweken te verrassen met een bezoekje of een andere leuke attentie. 

Contact met klanten

Roset is blij verrast met alle aandacht. Ze zal wel enorm moeten wennen straks, vertelt ze: “Niet alleen het contact met alle medewerkers, maar zeker ook het contact met alle klanten ga ik missen. Iedere dag weer een praatje met de mensen, dat vind ik fijn. Je hebt met de meeste mensen een band opgebouwd, sommigen komen hier al ruim 20 jaar.” 

- campagne -

Leuk en minder leuk

De zaak is door haar vader opgezet als een bedrijf in tuinaanleg en ze heeft het zien groeien naar een tuincentrum. Ze is er letterlijk mee grootgebracht en heeft het samen met haar man voortgezet. Haar zoon Fred heeft nu de leiding, maar ze draait tot het laatste moment volop mee. In al die jaren heeft ze veel meegemaakt. Leuke en minder leuke dingen: “Het faillissement van Europatuin, de keten waar we destijds bij zaten, hakte er flink in bij ons. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Ik ben blij en ook heel trots dat we dit hebben kunnen doorstaan.” Ze lacht als  ze aan de populaire tuinprogramma’s denkt diep zaterdag en zondag worden uitgezonden. “Op maandag weet ik bijna precies naar welke planten of accessoires de klanten zullen vragen!” 

Favoriete plek

Roset heeft al een lijstje gemaakt van leuke dingen die ze na haar afscheid bij het tuincentrum gaat doen. Ze hoopt dat ze zo niet in een gat valt straks en uiteraard staat een regelmatig bezoekje aan Life & Garden ook op haar lijstje. Haar favoriete plekje in het tuincentrum zal tijdens haar bezoekjes zeker niet ontbreken: de kamerplanten!

Roset, geniet van uw welverdiende pensioen! 

-adverentie-

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: