Hairstudio Creative Oostburg bestaat 25 jaar

37

Ze was 22 jaar toen ze haar eigen kapsalon opende aan de Brouwerijstraat in Oostburg. En de tijd is voorbijgevlogen, want op 11 september was het precies 25 jaar geleden toen ze Hairstudio Creative opende. Kathleen Baas zette haar klanten natuurlijk in het zonnetje tijdens de feestmaand. Want dankzij hen heeft ze er al die jaren steeds zoveel plezier in!

Een eigen salon

-advertentie-

Kathleen was er al vroeg bij toen ze op haar 14evoor de kappersopleiding in Brugge koos. Ze deed in het weekend en na haar opleiding werkervaring op en al jong opende ze haar kapsalon in 1993. Het was een herenmodezaak die ze volledig had verbouwd. Kathleen blikt met een glimlach terug op die beginperiode: “Toen ik na de feestelijke opening op dinsdag 14 september de deuren opende voor de eerste klanten, stonden er twee stoelen. Het ging zo goed, dat ik na een jaar een derde stoel erbij plaatste. Gelukkig kwamen Bianca en Fiona mij al snel versterken. Fiona werkte hier tot 3 jaar geleden en werkte 13 jaar bij ons. Bianca werkt inmiddels al 20 jaar hier. Daar ben ik echt trots op!”

Gezellig en gemoedelijk

Na een grote verbouwing een aantal jaren geleden beschikt Hairstudio Creative over vijf stoelen. Kathleen en Bianca hebben een grote klantenkring opgebouwd. Zowel dames, heren als kinderen kunnen er terecht. Niet alleen komen ze uit de buurt, maar zelfs vaste gasten komen tijdens hun vakantieperiode graag naar de kapsalon toe. Kathleen en Bianca zijn erg verbonden met klanten: “We vinden het fijn om voor iedereen tijd te maken. Er is altijd een gemoedelijk sfeertje. Een mooi voorbeeld is een vaste groep dames die ons op zaterdagmorgen bezoekt, dat is zo gezellig. Het is zeker laagdrempelig bij ons en we hebben het gevoel dat mensen hier op hun gemak zijn. We leven mee met veel mooie en helaas ook minder mooie persoonlijke gebeurtenissen. Dat vinden we heel bijzonder. En klanten die niet meer zelf naar ons kunnen komen, bezoeken we thuis of in het verzorgingstehuis. Dat hoort er ook gewoon bij!”

Ook met je advertentie hier staan?

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: