Het centrum van Oostburg straalt tijdens de Zomerfair

83

Op zaterdag 14 juli staat het centrum van Oostburg in het teken van de Zomerfair. Het belooft een echte topper te worden. Vanaf 11.00 uur worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De dag duurt tot 20.00 uur. 

Voor ieder wat wils:

  • Braderie met kramen van o.a. de deelnemende ondernemers zelf, maar ook ondernemers uit de streek laten hun producten zien.
  • Diverse food-gerelateerde stands waar je naar hartelust genieten van BBQ- en visgerechten, wafels, boterbabbelaars, suikerspinnen etc. Ook bij de lokale horeca kun je zeer zeker terecht op de terrassen voor de nodige versnaperingen.
  • De roofvogelshow is ook weer aanwezig. Tijdens de Winterfair was dit een groot succes. 
  • Kinderactiveiten volop! Er zijn springkussens. Kom naar de optredens van Lappie Lapstok waaronder reuzebellen blazen en de Teddyretraite. Laat je circustalenten zien tijdens de workshops van Jan Koekepan, of laat je schminken in je favoriete dier of superheld. Laat een mooie balloncreatie maken of ga zitten voor een karikatuurtekening. Er zal ook een straatmuzikant zijn opwachting maken om je te vermaken met leuke muziek. Levende standbeelden laten ook hun kunsten zien. En de kinderen kunnen swingen op hun favoriete muziek met een echte dj. Kortom dolle pret en amusement voor jong en oud.

“Kinderen staan centraal,” vertelt Christa Akster van de organisatie Team Zomerfair. “We willen speciaal aandacht geven aan het kind en daar zijn vele attracties op ingesteld. Het gehele centrum staat op 14 juli vol met allerlei activiteiten en kraampjes. Je kunt dus mooi een rondje door het centrum lopen, genieten van alle onderdelen en als je moe bent een ogenblik uitrusten onder het genot van een verfrissend drankje op één van de vele terrassen.  We hopen op een prachtige, droge dag en dat we terug kunnen kijken op een bijzonder geslaagd evenement. En let zeker die dag op de vele aanbiedingen en acties in de winkels en bij de standhouders!”

-advertentie-

Vervolg op de succesvolle Winterfair

Berry en Christa Akster van Good & Tasty aan de Markt 15 in Oostburg hebben vorig jaar samen met Rik van Immerzeel (H.J. van Immerzeel Stofferingen), Ruud van Caldenborgh (Schoenmakerij van Caldenborgh) en Mike van Dierendonck (Eigenwijs Eten en Drinken) het concept Winterfair in Oostburg geïntroduceerd. Die formule bleek goed aan te slaan bij het publiek en mede-ondernemers. De organisatie is enorm enthousiast en zijn de samenwerking aangegaan met de mede-ondernemers. “We willen mensen met elkaar verbinden. Daarom zijn we blij dat we namens de Ondernemersvereniging Oostburg de mogelijkheid krijgen om een Winter- en Zomerfair te organiseren waarbij we als eenheid naar buiten treden. Gelukkig zijn vrijwel alle mede-ondernemers het met ons eens. We willen graag met z’n allen laten zien wat Oostburg allemaal te bieden heeft.”

We zien je graag op zaterdag 14 juli in Oostburg!

Team Zomerfair

- advertentie -

- advertentie -

Dit vind je vast ook leuk: