Jouw recept in een kookboek?

Prijkt jouw naam straks op een fantastisch mooi kookboek en wordt jouw gerecht wereldberoemd?

57

Lekkere recepten, wij houden ervan! Op onze website vind je recepten met streekproducten terug, maar we kijken ook altijd graag naar al die heerlijke gerechten die anderen op tafel weten te toveren. Hou jij ook zo van koken? Dan moet je zeker eens verder lezen, want Mark Neelemans heeft een ontzettend leuk project: een kookboek met recepten van Zeeuwse en Vlaamse hobbykoks!

Koken met maten

Het is niet je werk, maar wel je leven: koken. Het liefst sta jij groenten te hakken, kruiden te stampen en in potten te roeren. Je doet alles om jouw tafelgasten een culinair hoogstandje voor te schotelen. Eigenlijk is het eeuwig zonde dat jouw kunstwerkjes niet verder reiken dan je eigen eettafel. Hier zouden toch meer mensen van moeten kunnen genieten? Dat kan: meld je aan voor Koken met maten!

Kookboek van hobbykoks

Koken met maten wordt hét kookboek van de beste Zeeuwse en Vlaamse hobbykoks. In dit kookboek krijg jij, samen met andere lokale keukentoppers, het podium om twee van jouw lekkerste gerechten met de buitenwereld te delen. Er komt maar 1 gerecht in het boek, maar we vragen je 2 gerechten aan te leveren om zo een mooie spreiding in de verschillende gangen te krijgen.

In de voetsporen van sterrenchefs

Met dit kookboek treed je in de voetsporen van sterrenchefs zoals Sergio Herman en Edwin Vinke. Zij werkten eerder mee aan het boek Pottenkijken. Ook dit keer is het fotograaf Mark Neelemans, zelf ook kookfanaat, die het boek samenstelt, samen met onze Marcin als culinair adviseur.

Meld je aan!

Meld je aan en presenteer twee topgerechten. Dat mogen een voor- en hoofdgerecht zijn, een hoofd- en nagerecht of het voor- en nagerecht. Als het maar twee gerechten van verschillende gangen zijn. Ook belangrijk: werk zoveel mogelijk met lokale producten. In dit kookboek moet de smakelijke trots van onze grensoverschrijdende regio te zien zijn. Kijk, daar houden we van!

Prijkt jouw naam straks op een fantastisch mooi kookboek en wordt jouw gerecht wereldberoemd? Jij bepaalt het.

Meld je aan en ga ervoor! 

Dit vind je vast ook leuk: