Bak de fijne ui en 2 platgeslagen teentjes knoflook goudbruin aan.
Bak ondertussen de gekruide varkenswangen in een koekenpan om en om goed bruin.
Zet het vuur onder de stoofpan zacht en leg de gebakken wangen bovenop de ui. Schenk vervolgens de flesjes Dutch Bargain in de koekenpan en breng deze aan de kook zodat de bakresten loskomen.
Doe eerst alle Dutch Bargain IPA in de pan en vul aan met de kalfsjus. Verdeel de eetlepels bruine suiker in de pan en vervolgens de kruidnagels.
Leg de bouquet bovenop de wangen en leg als laatste de witte boterhammen met de mosterd naar beneden bovenop.
Leg het deksel schuin op de stoofpan zodat er nog een kiertje openblijft. Laat de kaakjes 2,5 tot 3 uur garen op laag vuur.
Als deze gaar is na die tijd, haal je de kaakjes er meteen schuimspaan uit en houdt deze apart. Het bouquet mag weg.
Vervolgens breng je de “saus” aan de kook en roer je met een garde de boterhammen kapot. Hierdoor wordt de saus dikker, maar het hoeft niet heel dik te zijn.
Voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe aan de saus. Doe als laatste de wangetjes terug in de saus, het stoofvlees is nu gereed.
Serveer met een witlofsalade en verse frieten.