Mauritshof viert feest!

50

Dit jaar wordt het Mauritshof 20 jaar gerund door Frank en Marianne Buysse – Doens. Een mooie gelegenheid voor een spetterend feest met gezellige ambiance op zaterdag 30 juni. 

Klein begonnen

Frank en Marianne namen in 1998 het Mauritshof over. Het was erg klein, vergeleken met de uitgebreide mogelijkheden die ze er nu kunnen aanbieden. “We begonnen met twee zalen, een tent, een serre en een zwembad. Nu beschikken we over vier volwaardige zalen en een mooi aangelegde tuin. We kunnen tot wel 1.000 gasten ontvangen.”

Feestelijk, zakelijk, catering, brunch en evenementen

-advertentie-

Het Mauritshof is een bekende naam in de streek, iedereen is er wel eens geweest. Frank en Marianne: “Er wordt ontzettend veel bij ons georganiseerd. Bruiloften, jubilea, recepties, verjaardagen en reünies, maar we verzorgen ook brunches, themafeesten en feestavonden. Daarnaast zijn er voor het bedrijfsleven veel mogelijkheden. Denk aan teambuilding, vergaderingen, bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Tot slot verzorgen we ook catering op locatie.”

Feestavond

Op zaterdag 30 juni barst vanaf 20.00 uur het feest los en iedereen is welkom! Tim & Faab zorgen voor de muzikale omlijsting! Dit uiterst opvallende duo is blijven hangen in het verleden. Zij wanen zich nog steeds in de jaren ’70 en ’80 en dat blijkt uit alles: kapsel, kleding en hun installatie. Want bovenal zijn Tim en Faab ouderwetse DJ´s. Met een verlichte dansvloer, fullcolour decor en authentieke lichtshow zorgen zij voor de finishing touch. Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind.

Verrassingsshow

Het hoogtepunt van de avond is de verrassingsshow om 00.00 uur om het 20-jarig bestaan officieel in te luiden. Het feest duurt tot 01.00 uur. Kaarten kosten € 20,- inclusief drinks & bites. De ‘bites’ worden verzorgd door verschillende foodtrucks. Kaarten zijn te koop bij het Mauritshof en online viawww.ticketkantoor.nl/shop/20jaarmauritshof

-advertentie-

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: