Travel Counsellors Miranda en Isabelle

250

De vakantie voorbereiden kan een hele opgave zijn. Zoveel websites, zoveel folders en niet te vergeten al die regels waar je tegenwoordig rekening mee moet houden. Dat kan veel makkelijker! Miranda van Haneghem en Isabelle Dieleman zijn persoonlijke reisadviseurs van Travel Counsellors die al jouw vakantievoorbereidingen uit handen nemen. De ideale oplossing!

Ontzorgen

Heb je geen zin of tijd om de volgende vakantie zelf te regelen? Of weet je niet precies wat kan volgens de Covid-regels? Dan is een persoonlijk reisadviseur een uitkomst. “Wij ontzorgen je door je vakantie van A tot Z te regelen. Een van de voordelen is dat je bij ons je vakantie kunt boeken als een pakketreis met losse onderdelen zoals je vlucht, hotel, transfer, autohuur, excursies en vele andere extra’s. Als je zelf thuis alles los boekt, wordt het lastig,” leggen Miranda en Isabelle uit. “De losse boekingen vallen dan niet onder de onder de regelgeving van de ANVR, het SGR en het calamiteitenfonds. Zeker nu is financiële zekerheid een hele geruststelling bij het boeken van je reis. Wij kunnen ook de reizen van de traditionele touroperators inboeken voor dezelfde prijs als op internet, maar dan wel met onze persoonlijke service voor, tijdens en na je reis. Dit kan bijvoorbeeld een stedentrip, een rondreis, zonvakantie en wintervakantie zijn. Bijna alles kunnen wij voor je uitzoeken en boeken.”

Een vakantie die bij je past

De dames denken graag mee en als hun klanten met blije gezichten weer thuiskomen van hun vakantie, dan is hun missie geslaagd. “Wij luisteren graag naar jouw vakantiewensen, welke vakantiebeleving je graag wilt ervaren en welk budget je hieraan wenst te besteden zodat wij voor jou de best passende vakantie kunnen zoeken. Dit kan in ons eigen boekingssysteem zijn, bij de gewone touroperators of bij de lokale reisagenten in het vakantieland of een combinatie hiervan. Als het maar aansluit bij jouw wensen.” 

Persoonlijk contact

Miranda en Isabelle komen bij hun klanten thuis. Je komt ze onderweg tegen in Zeeuws-Vlaanderen, op Walcheren en de Bevelanden, maar ook in België. “Veel mensen denken dat een persoonlijk reisadviseur duurder is, maar een vakantie die wij voor je regelen hoeft niet duurder te zijn dan bij andere reisorganisaties. Het grootste verschil is dat je ons ook buiten kantoortijden kunt bereiken. En wat onze klanten fijn vinden, is dat we hun persoonlijke aanspreekpunt zijn. Vanaf het eerste contact als we een reis samenstellen en het beantwoorden van alle vragen, tot een appje vanaf de vakantiebestemming van een blije klant. Daar doen we het voor!” 

Isabelle                                                                                                           

Telefoon: 06 – 19083125                                                       

Mail: isabelle.dieleman@travelcounsellors.nl           

Website: www.travelcounsellors.nl/isabelle.dieleman                                   

Miranda

Telefoon: 06 – 38508668

Mail: miranda.vanhaneghem@travelcounsellors.nl

Website: www.travelcounsellors.nl/miranda.vanhaneghem

- advertentie -

Dit vind je vast ook leuk: