Voor de allerliefste moeder

152

Wil je iets bijzonders waarmee je je moeder kunt verrassen? Of wil je een handje helpen en zoek je naar leuke hints voor het thuisfront? We vonden deze 6 mooie moederdagcadeautjes voor ieder moment van de dag. En natuurlijk koop je deze lekker lokaal in Zeeuws-Vlaanderen!

- advertentie -

  1. De Moederdag Ontbijt Box van De Baeckermat in Westdorpe: Met deze uitgebreide box tover je meteen voor iedereen een lekker ontbijtje op tafel! Verras (o)ma en de rest met een Moederdag Ontbijt Box! Klik voor meer informatie op de link en bestel makkelijk via de webwinkel.
  2. Mauritshof Moederdagbrunch AT HOME van Mauritshof in IJzendijke – Dat ze een lekkere brunch kunnen verzorgen die tot in de puntjes is verzorgd, dat weten de meesten van ons wel. Wie is er nog niet in het Mauritshof geweest?? Frank, Marianne, Marjolein, Sylvie en het hele team missen hun gasten zo enorm, dat ze zondag gewoon lekker naar jullie toe gaan om te bezorgen (afhalen kan ook). Ga jij voor een Brunch ‘De Veste’ of ‘Ravelijn’?
  3. Op stap met Zeeuwse Evenementen uit Schoondijke: Ben je op zoek naar iets heel bijzonders, geef dan een rondritje met een citymobiel cadeau! Helemaal coronaproof, hoe leuk is dat! Onderweg een Zeeuwse lunch, eventueel aangevuld met een PauseToGo mandje. ’s Avonds kun je ook nog afsluiten met een BBQ of een diner dat aan huis wordt bezorgd.
  4. Moederdag High Tea Box to Go van Brasserie Westbeer uit Terneuzen:
  5. Moederdagmenu van La Trinité uit Sluis: een diner met ‘Grande Dame’ en ‘Femme Fatale’ is echt iets voor de fijnproevers onder ons. Dat wordt genieten met een grote G! En het leuke is dat je bij dit menu een exclusieve waardebon krijgt van FreeX, Vrijstraat te Sluis.
  6. Een ijstaart van Het Melkhuis in Terhole: en natuurlijk sluit je Moederdag af met een heerlijke ijstaart van Het Melkhuis! En met zo’n prachtige bloemkaart van Outofthebox verras je je moeder dubbel!

- advertentie -

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: