Nieuw bij IJssalon Het Droomijsje: de Bubble Wafel

90

Daniël en Leonie Schoonaard – Doolaege zijn er klaar voor, laat de zomer maar komen! De ijswagens rijden weer door Zeeuws-Vlaanderen en IJssalon Het Droomijsje in Breskens is weer voorzien van de lekkerste smaken ijs. Nieuw in het assortiment dit seizoen: de Bubble Wafel!

Bubble Wafel

Kent u het al? De heerlijke Bubble Wafel is een trend die uit Hong Kong is overgevlogen? Bubble Wafels zijn warme wafels die bij IJssalon het Droomijsje vers worden bereid. De wafels zijn van binnen zacht en smeuïg en van buiten krokant! De wafel vormt zich als een hoorntje om je ijsbollen heen. Kies 2 lekker ijssmaken erbij en versier het met 3 toppings naar keuze. De Bubble waffles smaken heerlijk!

Uitgebreide menukaart

Op de menukaart in de ijssalon staan niet alleen de Bubble Wafels, maar ook zo’n 40 verschillende ijscoupes. De traditionele ijscoupes zoals dame blanche, ijscoupes met vers fruit, ijscoupes met likeur en specialiteiten ijscoupes ontbreken natuurlijk niet. Ook voor een ontbijt, een heerlijk kopje koffie, thee of één van de andere koffiespecialiteiten kan men terecht bij de ijssalon. Iets lekkers bij de koffie? Er is keuze genoeg!

Zomerseizoen

In de zomermaanden is de ijssalon aan het Spuiplein in Breskens dagelijks geopend. “Ons ijsassortiment is enorm. In onze schepijsvitrine hebben wij keuze uit ruim 30 smaken room-en sorbetijs,” vertelt Leonie. Maar daar blijft het niet bij. “Op basis van ons roomijs maken we heerlijke milkshakes. Daarnaast maken we smoothies en bieden we een ruim softijs assortiment, variërend van een softijs op een hoorntje tot een beker gevuld met softijs, saus naar keuze en bijv. chocolade, koekjes of kersen.”

- advertentie -

IJswagens

De ijswagens rijden ook weer door de regio en zijn bij veel evenementen te vinden. “Wekelijks rijden we weer volgens een vast routeschema door een groot aantal kernen in Zeeuws-Vlaanderen. Het melodietje van onze ijswagen is inmiddels een begrip in de regio geworden. Op onze Facebookpagina is altijd het laatste nieuws over onze routes te vinden.” Iets te vieren? Een verjaardag, barbecue, straatfeest, familiefeest of bedrijfsfeest, bij iedere feestelijke gelegenheid kunnen Daniël en Leonie met de ijswagens langskomen om dessert en/of traktaties te verzorgen.

IJssalon Het Droomijsje

Spuiplein 27

4511 AP Breskens

info@hetdroomijsje.nl

www.hetdroomijsje.nl

Telefoon +31 117 381340

- advertentie -

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: