Nieuwe trends bij TrendLook en Hair4You

139

Ze zijn niet meer weg te denken uit Oostburg met hun kapsalons, de zussen Helmie de Groot en Ellen van den Ameele. In januari 2002 zijn ze gestart met hun eerste kapsalon, TrendLook in de Brouwerijstraat. In 2007 openden ze hun tweede zaak, Hair4You in de Langestraat. “Het was een mooie kans om deze kapsalon over te kunnen nemen, toen Jan Verduin stopte met het vak. Inmiddels telt ons team zes kapsters. Helmie, Charlotte, Wendy, Karina, Loes en ik werken op beide vestigingen en deze afwisseling maakt het werk nog leuker. We knippen zowel dames, heren als kinderen,” vertelt Ellen.  

Balayage

Ze volgen regelmatig cursussen om op de hoogte blijven van de laatste nieuwe technieken en trends. “Voorgaande jaren was ombré dé haartrend, de overloop van donker bij de haaraanzet naar een lichtere kleur in de punten. Op dit moment wordt balayage veel gevraagd door onze klanten. Balayage is een moeilijk woord voor een bewerkelijke techniek die een prachtig resultaat oplevert,” aldus Ellen. 

Balayage is afgeleid van het Franse woord voor veeg. De balayage wordt dan ook als een soort veeg ingezet in je haar in de vorm van een V. Dit wordt vanuit de losse pols gedaan. Ellen is erg te spreken over de resultaten. “De techniek geeft een oplichtend en natuurlijk effect, door de kleuren in het haar die mooi natuurlijk in elkaar overlopen. En het leuke is dat je kunt kiezen voor hele natuurlijke kleuren, zoals de nieuwe Disheveled Nudes-tinten van Schwarzkopf professional, het merk wat we gebruiken in onze kapsalons. We zien ook klanten die gewaagde haarkleuren aandurven. Dusted rouge is bijvoorbeeld zo’n kleur.” 

Dusted rouge
Dusted Rouge

ELEVEN AUSTRALIA

Ook voor stylings- en verzorgingsproducten kun je terecht bij TrendLook en Hair4You. “We verkopen producten van ELEVEN AUSTRALIA. Wat fijn is aan deze producten is dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk effectieve ingrediënten en de producten zijn vrij van parabenen.”

Inspiratie

Ook eens die nieuwe techniek uitproberen? “Je kunt altijd terecht bij TrendLook en Hair4You voor een afspraak. Op onze Facebookpagina en ons Instagramaccount vind je alvast genoeg inspiratie voor jouw nieuwe look!”

Balayage na
Balayage na

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: