Open dag Brandweer Stampershoek Oostburg

58

Brandweer Stampershoek kijkt terug op een geslaagde open middag bij de kazerne in Oostburg. Het was een druk programma op zaterdag 15 september. De demonstraties van Brandweer Aardenburg, Brandweer Sluiskil en Jeugdbrandweer Terneuzen trokken veel bekijks en de kinderen genoten van de waterspelletjes. Als afsluiting werd de nieuwe hoogwerker door burgemeester Marga Vermue officieel overgedragen aan Brandweer Stampershoek. 

Brandweervrijwilliger worden?

-advertentie-

Interesse om brandweervrijwilliger te worden? Ook in 2018 is Brandweer Stampershoek in Oostburg op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde brandweervrijwilligers. Is hulpvaardigheid één van je sterke eigenschappen? Wil je je inzetten voor de gemeenschap en voor je medemens en wil je graag deel uitmaken van een hecht team? Zoek je een functie in een veelzijdige en afwisselende werkomgeving?

Neem contact op met ploegleider Ivo de Gijsel (ploegleider.stampershoek@vrzeeland.nl) en bezoek eens vrijblijvend een oefenavond. Brandweer Stampershoek oefent elke donderdag van 19:30 tot 21:30.

Ook de korpsen in de kernen Cadzand, IJzendijke, Breskens, Sluis en Aardenburg zijn op zoek naar brandweervrijwilligers. 

-advertentie-

Ook met je advertentie hier staan?

Dit vind je vast ook leuk: