Rabout en Partners in IJzendijke

94

Ze voelen zich al helemaal thuis in IJzendijke, Theo Rabout en zijn team. Na een intensieve verbouwing vond eind januari 2018 de opening plaats van hun nieuwe kantoor. Na 20 jaar in Hoofdplaat was het even wennen, maar het voelt nu alsof ze altijd al in het mooie pand aan de Markt hebben gezeten. 

Alle financiële diensten

“We zijn een bank die een compleet dienstenpakket aanbiedt,” vertelt Theo Rabout. “Mensen kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, lenen en hun hypotheek. Voor de kinderen hebben we mooie producten en ze kunnen al op jonge leeftijd leren wat sparen is. Ze krijgen een mooie spaarpot en kunnen hun gespaarde centjes zelf naar de telautomaat brengen. Dat vinden ze ontzettend interessant! En ook voor de oudere klanten is het fijn dat ze bij onze balie terecht kunnen voor opnames en stortingen.” 

Daarnaast kan men bij Rabout & Partners ook terecht voor alle denkbare verzekeringsproducten, zoals alle verzekeringen in en om het huis, zorgverzekeringen, voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of de oudedag. Theo: “We hebben mooie producten voor zowel particulieren als ondernemers. Want zeker ook voor de ondernemer is Rabout & Partners is een vakkundige gesprekspartner.”

Vakkundig en betrokken

Het team bestaat uit 8 medewerkers, allemaal vakkundig opgeleid en met verstand van zaken. “Maar het belangrijkste is dat we allemaal enorm betrokken zijn. We komen allemaal uit de regio, we weten wat er lokaal speelt en waar men behoefte aan heeft. Onze digitale voorzieningen zijn altijd actueel. Met internetbankieren en een handige app kiezen onze bankklanten voor digitaal als dat makkelijk is en beter uitkomt. Het fijne is dat we er ook altijd zijn wanneer juist een persoonlijk contact gewenst is.” 

Ambitie

Met dit mooie kantoor en een vast team van medewerkers kijkt Theo met vertrouwen naar de toekomst. “We hebben hier in IJzendijke een prachtig gebouw gevonden dat door lokale bedrijven een ware metamorfose heeft gekregen. We ontvangen hier graag onze klanten en krijgen veel complimenten. Onze ambitie is om in West Zeeuws-Vlaanderen ons klantenbestand nog verder uit te breiden. Na 20 jaar in Hoofdplaat hebben we een mooi streven om minstens zoveel jaren in IJzendijke te blijven. We zijn van plan om heel lang te blijven en dat lokaal aanwezig blijven is onze sector tegenwoordig al bijzonder,” sluit Theo lachend af. 

Dit vind je vast ook leuk: