Sluiss By Mill

157

Ze liep al twee jaar met het idee rond, maar de stap vond ze nog best lastig. Maar gelukkig heeft Milly Verduijn er nog geen moment spijt van gehad dat ze de formule Benetton achter zich liet en haar winkel omtoverde tot ‘Sluiss By Mill’!

Metamorfose

In het najaar van 2017 heropende Milly de winkel na een ingrijpende verbouwing. Het pand aan de Groote Markt waar ze al bijna 20 jaar werkt, onderging een complete metamorfose. De winkel heeft een heldere uitstraling gekregen met mooie verlichting en hippe metalen constructies. In combinatie met de houten vloer en de leuke woonaccessoires en planten heeft de winkel een warme uitstraling.

Toen het inkoopbeleid van Benetton veranderde en de collectie haar steeds minder aansprak, ging Milly op zoek naar andere mogelijkheden. “Ik besloot het roer om te gooien en bezocht nieuwe leveranciers. Ik vond ruim 10 Nederlandse en Deense kledingmerken die me aanspraken, maar nog belangrijker vond ik het dat die merken bij onze klanten zouden passen.” 

Modeshow

Een week na de opening in oktober 2017 organiseerde Milly een openingsmodeshow voor alle klanten in restaurant Hart van Sluis. “We kregen ontzettend leuke reacties. Het was een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze merken en om daarna een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel.” De modeshow was zo’n succes dat Milly begin maart weer een show organiseerde, waar ruim 145 vrouwen op af kwamen. Inmiddels ziet ze in de winkel al regelmatig klanten terugkomen, al was het maar even voor een gezellig praatje. Een persoonlijke aanpak staat voor het team hoog in het vaandel. Het vaste team bestaat uit Milly, Claudia en Dominique. Nathalie, Jitty en Eline vullen het team tijdens de weekenden, vakanties en drukke momenten aan. En sinds 1 februari staat ook Bo in de winkel, de dochter van Milly. 

Voor iedereen leuke kleding en accessoires

Er hangt genoeg in de winkel en klanten hebben volop keuze. “We zien veel kleur deze zomer! Zowel pasteltinten als harde kleuren en ook prints zie je in de winkel hangen. Zo is er voor iedereen wel iets leuks te vinden in de rekken. Van jong tot oud en van slank tot volslank slaagt bij Sluiss By Mill want we hebben kleding in verschillende stijlen, van maat XS tot XXL. En om je outfit compleet te maken, hebben we ook mooie tassen, sjaals en hippe zonnebrillen.”

Plezier

Milly straalt als ze vertelt over de nieuwe opzet van de winkel. “Ik heb echt weer plezier in het runnen van de winkel en het adviseren van onze klanten. Het is een goede zet geweest en ik ben blij dat we dit concept met ons team hebben weten neer te zetten. We hebben een betaalbare collectie die veel vrouwen aanspreekt. Ik nodig iedereen dan ook uit om eens binnen te komen en kennis te maken. De koffie staat klaar,” besluit ze lachend.

Dit vind je vast ook leuk: