Smikkeltocht op 2ePinksterdag

39

De Smikkeltocht die ze vorig jaar organiseerden, was een enorm succes. Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven. Buitengewoon Actief, de Karrekasse en Het Klinket hebben een mooie tocht uitgezet. Fietsliefhebbers kunnen op 2ePinksterdag hun hart ophalen met een fietstocht van 40 kilometer. 

Programma

Maandag 21 mei kan er tussen 09.30 en 10.30 uur op de boerderij bij Buitengewoon Actief gestart worden met een bakje koffie. De eerste ochtendstop begint al goed met versgebakken wafels bij de Karrekasse in Nieuwvliet. Rond het middaguur kunnen de deelnemers bij Het Klinket terecht voor huisbereide soep en broodjes. Het eindpunt van de fietsroute is weer bij Buitengewoon Actief, waar een welverdiend hapje en drankje staan te wachten op het terras.  

- advertentie -

Gratis museumbezoek

Tijdens de fietsroute stopt men bij Museum de Karrekasse en het Landbouwmuseum. Beide musea stellen hun deuren open voor de fietsers van de Smikkeltocht. De Karrekasse laat de streekdracht en de leefomgeving van rond 1900 in het land van Cadzand zien. In het Landbouwmuseumbij Het Klinket krijgt men een beeld van delandbouw van toen en nu in het landbouwmuseum. 

Praktisch

  • Start- en eindpunt bij Buitengewoon Actief, Rijksweg 9a (voldoende parkeergelegenheid)
  • Kaarten voorverkoop (t/m 18 mei) € 18,- per persoon. Daarna en op de dag zelf € 20,- per persoon. Dit is inclusief genoemde versnaperingen en kortingsbonnen voor museum De Karrekasse en het Landbouwmuseum en Buitengewoon Actief (geldig in 2018). 
  • Aanmelden voor de kaarten kan telefonisch (06 – 28 27 98 72) of per mail (actief@buitengewoon.eu).

-advertentie-

- advertentie -

Dit vind je vast ook leuk: