Om je boodschappen in Oostburg

145

Oostburg staat synoniem voor een sterk en gastvrij winkelcentrum en bedrijventerrein, waar het in ieder seizoen goed toeven is. Veelzijdige winkels, gezellige restaurants en terrassen en altijd iets te beleven! Ontdek Oostburg en laat je verrassen.

In Oostburg alles bij de hand – snel en veilig

Je auto vlakbij gratis parkeren, even snel om een boodschap, op een veilige manier. In Oostburg kun je alles halen wat je nodig hebt. Een nieuwe voorraad bij de drogisterij, je favoriete tijdschrift, dat lekkere brood of de nieuwste mode voor het hele gezin. 

Veelzijdig aanbod

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij maar liefst vier grote supermarkten. Verder zijn er tal van specialisten zoals verse bakkers, ambachtelijke slagers en slijterijen, die hun klanten graag verrassen. Zin om gezellig te winkelen? Dat treft! Oostburg heeft fijne winkelstraten met veelzijdig aanbod. Even iets eten of drinken? Op het Eenhoornplantsoen en de Markt zijn verschillende lunch-cafés, brasseries, restaurants en hotels

Op woensdag is hier tevens de weekmarkt, wat voor een extra leuke sfeer in het centrum zorgt en het winkelen nog gezelliger maakt. De weekmarkt loopt door tot het Ledelplein. Daar vind je ook het Ledeltheater. Op het bedrijventerrein Stampershoek zijn naast een groot aantal industriële bedrijven ook verschillende autobedrijven te vinden. Ook voor je klus- en tuinbenodigdheden kun je hier terecht. 

Weekmarkt Oostburg

Ondernemersvereniging

In Oostburg zijn de ondernemers verenigd in de Vereniging Business Collectief Eenhoornstad (VBCE), dé ondernemersvereniging van Oostburg. Ze werken samen aan een aangename woon- en winkelstad die uitblinkt in veelzijdigheid. 

Welkom in Oostburg!

Dit vind je vast ook leuk: