Tijs Schol Auto & Techniek Aardenburg

Voor reparatie en onderhoud en voor de in- en verkoop van gebruikte auto’s ga je naar Tijs Schol

225

Auto’s en techniek, hij is er van jongs af aan mee besmet. Tijs Schol sleutelt aan brommers en auto’s zolang hij zich kan herinneren. Automonteur worden zat er vroeg in. 

Dromen van een eigen zaak

Tijs kreeg het met de paplepel ingegoten. Zijn vader, zijn ooms, de hele familie Schol ademt techniek. Na de LTS Motorvoertuigentechniek vertrok Tijs naar IVA in Driebergen. “Het is dé opleiding op het gebied van autotechniek. Heel praktijkgericht en commercieel. Ik leerde er om een eigen zaak te runnen en dat is ook altijd de droom die ik voor ogen had. Alleen had ik toen de mogelijkheden nog niet.”

Autobedrijf in de buurt

Tijdens zijn opleiding liep Tijs stage bij het autobedrijf van Ko van de Bosse in Oostburg. Hij kon er daarna ook meteen aan de slag. Hij ging uit dienst toen hij een mooie reis ging maken met zijn vrouw Nadia en na wat omzwervingen was daar zijn kans om zijn eigen bedrijf te starten. In een ruime loods achter de groente- en fruitwinkel van zijn vrouw heeft Tijs een werkplaats ingericht. “Mensen kunnen bij mij terecht voor reparatie en onderhoud en voor de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Ik ben ook RDW-erkend, zodat ik zelf ook voertuigen op naam kan zetten en kan vrijwaren. Het is fijn voor de mensen dat ze in de buurt een autobedrijf hebben waar ze met hun auto terecht kunnen. Dealers komen steeds verder weg te zitten en voor kleine onderdelen zoals lampjes, accu’s en banden hoeft men nu niet ver te rijden. En de onderhoudsbeurten verzorg ik ook.”

Autoprofijt

Sinds kort is Tijs ook aangesloten bij het landelijke garage concept van Autoprofijt. Hierdoor kan hij online en offline nog beter van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan online een prijs checken voor je onderhoudsbeurt, reparatie of banden. Ook ontvangt u 4x per jaar een aanbiedingskrant op de mat!

Een afspraak maken kan online op www.scholautotechniek.nl  of telefonisch via 0649720284.

Tijs Schol Auto & Techniek

Markstraat 8, Aardenburg

T. +31 (0) 649720284

E. info@scholautotechniek.nl

W. www.scholautotechniek.nl

Facebook: @scholautotechniek

Dit vind je vast ook leuk: