TUI at Home Saskia Hamelink

183

Denk jij bij het regelen van jouw vakantie ook lokaal? Hoe fijn is het om voor dezelfde prijs als online je vakantie lokaal te laten verzorgen? Korte lijntjes, voor deze service betaal je niets extra en je hoeft niet bang te zijn voor een lange wachtrij zoals bij een callcenter. Bij TUI at Home Saskia Hamelink ben je hiervoor aan het juiste adres!

Dichtbij of juist ver weg

Saskia regelt een vakantie of een weekendje weg voor iedereen die graag onbezorgd op reis gaat. “Of het nu gaat om een vakantie dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld, een relaxte zonvakantie of een actieve rondreis, een citytrip of een autovakantie,” legt ze uit.

Het aanbod van Saskia bestaat niet alleen uit TUI vakanties. Ze heeft aanbod uit nog ruim 60 andere aanbieders en maakt graag een objectieve prijsvergelijking. “De mooiste reis voor de voordeligste prijs, daar ga ik voor. Natuurlijk met de garanties van ANVR en SGR waar TUI at Home bij is aangesloten.” Naast het regelen van jouw reis zorgt zij ook voor bijkomende zaken zoals het afsluiten van een reisverzekering, stoelreserveringen, online inchecken,  parkeerplaats op het vliegveld, transfers, het regelen van een huurauto, excursies ter plaatse, etc.

Korte lijnen

Saskia is zeven dagen per week bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend!  “Korte lijnen en een vlotte bereikbaarheid, dat is wat mijn klanten waarderen!” Vóór, tijdens en na de vakantie is zij er voor haar klanten.

Vakantieplannen?

Bel, mail of app Saskia voor vrijblijvende voorstellen met jouw wensen. Ze helpt je graag met het plannen en boeken van een vakantie zodat jij onbezorgd herinneringen kan maken!

TUI at Home Saskia Hamelink

Telefoon 06 – 20 32 62 92

Mail: saskia.hamelink@tui.nl

Dit vind je vast ook leuk: