Najaarscollectie bij Van Kampen Schoenen en Lederwaren Oostburg

140

Ben jij klaar voor het najaar? Bij Van Kampen Schoenen en Lederwaren in Oostburg hebben ze voor ieder wat wils in de collectie. Hou je van mooie enkellaarzen of ben je een echte sneaker liefhebber? Of zoek je juist comfortschoenen waar je een eigen steunzool in kan dragen? Je vindt het allemaal in de nieuwe najaarscollectie! 

Dé trends voor het najaar van 2018

Dit najaar zien we voor de dames veel stoere bikerboots en sneakers. Veel schoenen zijn afgewerkt met stoere accenten, zoals gespen, ritsen en buckles. Voor de heren zijn er ook stoere boots en nette schoenen met mooie details zoals kleurige stiksels. 

Modieuze comfortschoenen

Wanneer je steunzolen draagt of een bepaalde wijdtemaat nodig hebt, kan het lastig zijn om goede en modieuze schoenen te vinden. Van Kampen Schoenen en Lederwaren heeft een ruim assortiment modieuze en sportieve comfortschoenen van onder andere Wolky. Nieuw zijn de Xsensible Stretchwalkers,stijlvolle schoenen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. 

Tassen en accessoires

Naast veel mooie nieuwe schoenen zijn er dit najaar ook weer mooie tassen om je look compleet te maken. De vintagetassen zijn het helemaal dit najaar. In de gevarieerde collectie zijn er verschillende soorten tassen voor iedere gelegenheid. Tassen in allerlei stijlen, vormen, kleuren en materialen zijn te vinden in de winkel. Daarnaast zijn er nog volop accessoires zoals dames- en herenportemonnees, beurzen en sleuteletuis.

Van Kampen Schoenen en Lederwaren

Burchtstraat 6, Oostburg

www.vankampenschoenen.nl

-advertentie-

Dit vind je vast ook leuk: