Vernieuwde zaak voor Fliers Juweliers in Oostburg

104

Fliers Juweliers heeft op 10 oktober 2018 de deuren van de geheel vernieuwde winkel aan het Raadhuisplein in Oostburg geopend. De winkel is ingericht volgens het nieuwste concept van Fliers Juweliers, met een strakke, moderne en ook warme omgeving. 

Zelfde uitstraling

Niek Fliers geeft uitleg over de vernieuwde zaak: “We zijn er trots op dat we onze huisstijl nu ook in Oostburg kunnen presenteren. Al onze winkels zijn nu met dezelfde uitstraling ingericht. Een mooie balie die bij binnenkomst meteen opvalt. Warme kleuren en prachtige etalagekasten waarin wij onze collecties presenteren. De winkel in Oostburg biedt mooie, exclusieve concepten van sieraden en horloges aan in variërende prijsklassen. Van trendy tot high end.” 

Voor jong en oud

Klanten zullen de bekende merken als Ti Sento, Buddha to Buddha, R&C, Seiko, Tissot en Balmain terugvinden in de winkel. Maar daarnaast zijn er nu ook prachtige nieuwe concepten als Qlocktwo, Tag Heuer, Victorinox, Rebel & Rose en Lapponia verkrijgbaar. Het hele gezin kan goed slagen bij Fliers Juweliers. Voor de kids is er de collectie van Swatch en Flik Flak. Daarnaast zijn er nu ook prachtige nieuwe concepten als Qlocktwo, Tag Heuer, Victorinox, Rebel & Rose en Lapponia verkrijgbaar.

Welkom

Iedereen is van harte welkom om de vernieuwde zaak van Fliers Juweliers te komen bekijken. “We hebben al veel leuke reacties van klanten gekregen. We zijn blij dat we het in 5 weken voor elkaar hebben gekregen om de winkel te verbouwen. Met onze prachtige kasten kunnen we de collecties nog beter presenteren en je kunt op een makkelijke manier rustig rondkijken in de winkel.” Is er ook nog iets hetzelfde gebleven in de winkel? Daar moet hij niet lang over nadenken. “Onze service en gastvrijheid,” lacht Niek. “Die blijft zoals mensen van ons gewend zijn: persoonlijk, betrokken en van hoge kwaliteit!”

Dit vind je vast ook leuk: