Wat vind jij van RTV Scheldemond?

RTV Scheldemond wil met een vragenlijst meer te weten komen over de bekendheid en het kijk- en luistergedrag.

314

Het Ledeltheater in Oostburg kennen we natuurlijk van een bezoek aan de bioscoop of een theatervoorstelling. Wist je dat in het prachtige pand aan het Ledelplein ook de lokale radio- en televisiezender RTV Scheldemond is gevestigd? Iedere maand worden hier de opnames gemaakt voor onder andere het programma Scheldemondig. 

Lokale zender voor West-Zeeuws-Vlaanderen

RTV Scheldemond is al 25 jaar de lokale zender voor West-Zeeuws-Vlaanderen. De zender is zowel via radio, televisie als online kanalen te luisteren en te bekijken. Wekelijks stemmen luisteraars af op hun favoriete radioprogramma. Daarnaast gaan reporters met hun camera de hele regio door. En dat gebeurt allemaal door vrijwilligers met passie voor radio en tv. De omroep heeft de afgelopen periode weer een aantal nieuwe presentatoren en reporters erbij gekregen, maar er is zeker nog ruimte voor meer vrijwilligers. Interesse? Joël Duinkerke, programmacoördinator bij de omroep, vertelt je er graag meer over.

Wat vind jij van ervan?

RTV Scheldemond wil met een vragenlijst meer te weten komen over de bekendheid en het kijk- en luistergedrag van inwoners en bezoekers. Op deze manier kan RTV Scheldemond zich verbeteren en ook inspelen op de interesses en behoeftes van de mensen. Wie de enquête invult maakt kans op verschillende prijzen zoals een waardebon ter waarde van € 50,- voor het Ledeltheater, een dinerbon of een boodschappenpakket. Vul dus zeker even deze vragenlijst over RTV Scheldemond in!

Start hier de vragenlijst

Foto: RTV Scheldemond Presentator Jan Rubbens in gesprek met oncoloog Marjan van Dijk en ervaringsdeskundige Marco van Dorst voor het programma Scheldemondig

Dit vind je vast ook leuk: