Zeskamp Oostburg, dit jaar helaas even niet

Dit jaar helaas niet, maar zaterdag 26 juni 2021 is het evenement weer terug in Oostburg!

53

Het had een mooi spektakel moeten, de zeskamp in het centrum van Oostburg. De editie van vorig jaar beloofde veel goeds voor dit jaar. Ter Land, Ter Zee en in de lucht zou dit jaar het thema zijn. Met de ziplijn over de Markt van Oostburg vliegen, touwladderklimmen, nat worden (of droog blijven als je het goed doet) op de tobbedansbaan, spijkerbroekhangen, levend tafelvoetbal. Het zijn een paar onderdelen van de zeskamp waar Nathalie de Buck – de Bakker en Ruben Deij heel veel zin in hadden. En als afsluiting zou de Lekke Band de boel op zijn kop komen zetten. Helaas moeten we een jaartje wachten op de zeskamp, maar de drijvende krachten achter het evenement blijven net zo enthousiast! 

Corona

“Ook wij als organisatie zitten helaas met het coronavirus in ons maag. In overleg met de gemeente en de ondernemersvereniging hebben we besloten het evenement te verzetten naar volgend jaar en niet voor het najaar te plannen. Jammer, maar we zien dat ons evenement verbindt, ook nu! Met trots durf ik te zeggen dat we voor een eendaags evenement de meeste sponsoren hebben uit de omgeving,’ vertelt Nathalie.

Steun van de ondernemers

-advertentie-

De zeskamp mag op steun rekenen van veel Oostburgse ondernemers en Nathalie wil graag de sponsoren in het zonnetje zetten. “We zijn ontzettend trots op de ondernemers van Oostburg en daarbuiten! We worden massaal gesteund en hoewel het evenement is uitgesteld, hebben de sponsoren toch hun steun toegezegd. De Ondernemersvereniging Vereniging Business Collectief Oostburg draagt het evenement ook een heel warm hart toe. Onze vrijwilligers Peter Deij en Ronald van de Voorde hadden zich al aangemeld om te helpen. Onze organisatie telt volgend jaar ook een bestuurslid meer. Dat we als organisatie en evenement blijven groeien is een prachtig iets – ondanks de vreemde zomer die we ingaan met zijn allen. Het betekent dat we volgend jaar de zeskamp kunnen laten doorgaan. We kijken er nu al naar uit!” besluit Nathalie.

Zaterdag 26 juni 2021 is de Zeskamp weer terug in het centrum van Oostburg!

Nathalie wil graag de 40 bedrijven bedanken voor hun bijdrage:

Foto: Oscar van Beest

-advertentie-

- advertentie -

Dit vind je vast ook leuk: