Giet de yoghurt een dag eerder in een doek en plaats op een zeef met bakje eronder in de koelkast.
Was de nieuwe aardappels en plaats ze op een bakplaat.
Pof ze in de oven van 180 graden voor 20-30 minuten, afhankelijk van de grootte
Haal ze uit de oven en laat wat afkoelen. Snijd van de bovenkant 1/4 eraf.
Lepel de aardappel leeg, maar behoud de vorm.
Plet de aardappel die uitgehaald is en vermeng met olijfolie, peper, zout en wat citroenrasp. Stop deze vulling terug in de uitgeholde aardappels en houd ze warm in de oven.
Pel de garnalen en bewaar de koppen (bewaar ze in de diepvries, hiermee maken we een andere keer garnalensoep).
Bak de zeekraal en lamsoor in een pan met wat olie en vers gemalen peper, blus met weinig water.
Leg deze zilte kruiden bovenop de aardappels. Leg op iedere aardappel een dot hangop van yoghurt. Rasp er daarna de oude kaas overheen.
Eet smakelijk!