Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaanse tortilla
Marcin Beaufort
Nog geen stemmen
Recept afdrukken
Pin recept
Dit recept geprobeerd?
Vermeld
@koopeetbeleeflokaal
!
Gang
Hoofdgerecht
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
gram
aardappel
1
ui in blokjes
1
rode paprika in blokjes
1
teen
knoflook
5
eieren
75
gram
gemalen kaas
peper, zout en gerookte paprika poeder
Bereidingswijze
Schil de aardappels, was ze en snijd in schijfjes van een halve centimeter.
Zet deze onder met water en kook op, en giet daarna af.
Bak ondertussen de gesneden ui, blokjes paprika, knoflook in de pan voeg aardappel en lente-ui toe.
Vermeng de voorgekookte schijfjes aardappel met de gebakken groenten en ei/kaasmengsel.
Schep in een ingeoliede ovenschaal en bak af in voorverwarmde oven van 160C. voor een 10-15 minuten afhankelijk van de hoogte van de schaal.
Laat afkoelen en snijd.
Serveertip!
Serveer met een kleine salade en een knoflook mayonaise (aioli)
Trefwoord
aardappel, eieren, ui