Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomaten met kruidenkorst uit de oven
Marcin Beaufort
Nog geen stemmen
Recept afdrukken
Pin recept
Dit recept geprobeerd?
Vermeld
@koopeetbeleeflokaal
!
Gang
Bijgerecht, Voorgerecht
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
8
rijpe tomaten
50
gram
boter
50
gram
paneermeel of panko
1
teen
knoflook
tijm
verse peterselie
peper en zout
Bereidingswijze
Pel en hak de teen knoflook samen met wat zout, tijm en peterselie. Vermeng dit met het paneermeel.
Verwarm de oven voor op 220C.
Snijd de tomaten in 2-en en leg op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en verdeel er de kruidenkorst overheen.
Bak in de oven voor 6-8 minuten.
Smakelijk eten!
Trefwoord
zuivel