Ga terug
–+ servings
Tomaten met kruidenkorst

Tomaten met kruidenkorst uit de oven

Marcin Beaufort
Nog geen stemmen
Dit recept geprobeerd?Vermeld @koopeetbeleeflokaal!
Gang Bijgerecht, Voorgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 8 rijpe tomaten
  • 50 gram boter
  • 50 gram paneermeel of panko
  • 1 teen knoflook
  • tijm
  • verse peterselie
  • peper en zout

Bereidingswijze
 

  • Pel en hak de teen knoflook samen met wat zout, tijm en peterselie. Vermeng dit met het paneermeel.
  • Verwarm de oven voor op 220C.
  • Snijd de tomaten in 2-en en leg op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en verdeel er de kruidenkorst overheen.
  • Bak in de oven voor 6-8 minuten.
  • Smakelijk eten!
Trefwoord zuivel