Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wortel-venkelsalade
Marcin Beaufort
Nog geen stemmen
Recept afdrukken
Pin recept
Dit recept geprobeerd?
Vermeld
@koopeetbeleeflokaal
!
Gang
Bijgerecht, vegetarisch, Voorgerecht
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
4
stuks boswortel
1
venkel
1
stuk
courgette
1
kleine ui
1
liter
sinaasappelsap
5
gram
zout
snufje
cayennepeper
50
gram
citroensap
100
gram
olijfolie
Bereidingswijze
Snijd de groenten zo dun mogelijk op de mandoline of in een keukenmachine.
Kook het sinaasappelsap tot een vierde in en mix met olijfolie, kruid met zout, cayennepeper en citroensap.
Marineer de geraspte groenten in de jus en plaats in de koeling.
Goed uitlekken voor gebruik.
Zo simpel is het, smakelijk eten!
Trefwoord
ui, wortel