Ga terug
–+ servings
Wortel-venkel

Wortel-venkelsalade

Marcin Beaufort
Nog geen stemmen
Dit recept geprobeerd?Vermeld @koopeetbeleeflokaal!
Gang Bijgerecht, vegetarisch, Voorgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 stuks boswortel
  • 1 venkel
  • 1 stuk courgette
  • 1 kleine ui
  • 1 liter sinaasappelsap
  • 5 gram zout
  • snufje cayennepeper
  • 50 gram citroensap
  • 100 gram olijfolie

Bereidingswijze
 

  • Snijd de groenten zo dun mogelijk op de mandoline of in een keukenmachine.
  • Kook het sinaasappelsap tot een vierde in en mix met olijfolie, kruid met zout, cayennepeper en citroensap.
  • Marineer de geraspte groenten in de jus en plaats in de koeling.
  • Goed uitlekken voor gebruik.
  • Zo simpel is het, smakelijk eten!
Trefwoord ui, wortel