Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een cakevorm in of bekleed deze met bakpapier.
Was de aardbeien en snijd ze in kleine stukjes.
Meng de aardbeien met 2 eetlepels honing en rasp er de citroenschil in.
Klop de boter en rest van de honing in een grote kom tot een luchtig mengsel.
Voeg de eieren één voor één toe aan het botermengsel en klop goed door
Voeg de yoghurt toe en meng. Zeef er de droge poeders (bloem, zout en bakpoeder) in en spatel onder elkaar door.
Roer er de gemarineerde aardbeien voorzichtig door het beslag, zodat ze gelijkmatig verdeeld zijn.
Giet het beslag in de voorbereide cakevorm en bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende 35-40 minuten,
Check met een in het midden van de cake.
Laat de cake een paar minuten afkoelen in de vorm en haal de cake daarna uit de vorm.
Meng het citroensap met de poedersuiker en giet dit over de cake
Laat uitharden en snijd plakken, serveer met verse aardbeien en een lepel hangop van yoghurt.