Wist je dat je met mosselen de allerlekkerste burger kunt maken? Proef het en je bent verkocht. Puur natuur, zonder rare toevoegingen en ook nog eens met bijna geen carbon footprint. Maak kennis met de mosselburger!

Lekker, gezond en goed voor het milieu; er zijn weinig nieuwe producten die deze belofte zo moeiteloos waarmaken als de Zeeuwse Mosselburger. Bedacht door kunstenaar Rem van den Bosch en ontwikkeld door chef-kok Tim Sinke biedt de eenvoudig te bereiden mosselburger een aantrekkelijk alternatief voor milieu-bewuste consumenten.

Toen Marcin werd gevraagd om een gerecht met de mosselburger te maken, moest hij niet lang nadenken. Dat zou er eentje worden met Zeeuws-Vlaamse ingrediënten! Het recept voor de Seabør Mosselburger met focaccia, chutney van rode ui, duindoorn

-peper mayonaise, wortelen en geitenkaas-crème vind je op de website van De Zeeuwse Mosselburger.

Foto: Alique van Nes