Bij wie koop jij? Koop bewust & lokaal!

Ik vind aandacht voor mijn streek en voor lokaal ondernemen heel belangrijk. Ik betrapte mezelf er vaak op: even snel online kijken waar ik iets kan bestellen, wat de volgende dag al binnen kan zijn. Natuurlijk rijdt die bestelbus ook in mijn straat en stopt de bezorger ook voor mijn huis. Maar ik denk wel bewuster na: kan ik dat artikel ook hier kopen en komt dat product hier uit de streek? Die vraag wil ik ook aan jou stellen. Bij wie koop jij? Koop bewust, koop lokaal in Zeeuws-Vlaanderen als dat kan! Want als je lokaal koopt, steun je lokale ondernemers, de mensen die er werken en draag je een steentje bij aan de leefbaarheid in Zeeuws-Vlaanderen. En daar worden we allemaal beter van!

Website

Mijn liefde voor Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen steek ik nooit onder stoelen of banken. Wat woon en werk ik hier toch graag! Ik vind het fijn om te schrijven over wat mensen bezighoudt, wat hun passies zijn en waarom ze de dingen doen zoals ze die doen. Ik kan daar echt een warm gevoel van krijgen. Iedereen heeft wel een verhaal. Tel daar mijn liefde voor deze mooie streek bij op en voilà, mijn website www.kooplokaalzeeuwsvlaanderen.nl was een feit!

Sticker

-advertentie-

Ik liet een sticker maken en lokale ondernemers kunnen die op hun raam plakken. Zo vragen ze op een leuke manier aandacht en kun je hun verhalen op deze website teruglezen. Wil je ook een sticker? Vraag ‘m aan!

Leuk idee?

Heb je een leuk idee voor Koop lokaal in Zeeuws-Vlaanderen? Wil je ook graag op de website? Mail me dan, ik hoor graag van je!

Groetjes, Odile

-advertentie-

-advertentie-