Platform voor ondernemers

Onze missie is: we brengen streekproducten weer terug naar het hart van onze tafels en evenementen, waar we samen kunnen genieten van al het moois dat onze regio te bieden heeft.
We verbinden lokale producenten en ondernemers die met lokale producten werken, zodat jullie samen kunnen groeien en bloeien. Dankzij ons platform worden jullie zichtbaar bij inwoners en toeristen die van lokale producten houden en die willen weten waar hun eten vandaan komt. 
boekje
workshops
events
projecten

Voor wie?

Wij zijn een platform waar de diverse partijen samenbrengen. Ons doel? Lokale producten weer terug naar de keukentafels en restaurants brengen. Deelnemers van Koop, eet en beleef lokaal bestaan uit:

  • Streekproducenten
  • Agrarische sector (landbouw, veeteelt etc), visserij
  • Boerderijwinkels, markt- en verkoopkramen
  • Horecazaken die met lokale producten (willen) werken
  • Lokale versspecialisten zoals bakkers en slagers die met lokale producten (willen) werken

Wat hebben we jou te bieden?

Als deelnemer aan ‘Koop, eet en beleef lokaal’ krijg je een plek op ons platform en in ons magazine ‘Lokaal lekkers’, kun je meedoen aan interessante workshops om je kennis uit te breiden en ervaring uit te wisselen met collega-ondernemers, en heb je gratis toegang tot onze streekproductenbeurs voor producenten & horeca en een inspiratiedag voor de producenten. 

Wat bieden we aan jouw doelgroep inwoners en toeristen?

Inwoners en toeristen vinden op ons platform inspiratie om vaker te kiezen voor lokale producten. We bieden recepten waarin jullie lokale producten zijn verwerkt. We inspireren met verhalen over de lokale producten waar jullie mee werken in je restaurant of winkel.

En tot slot hebben we receptenroutes, receptenkaartjes, het leuke magazine ‘Lokaal lekkers’ en onze Fiets Bingokaart.

Doe ook mee en word lid van Koop, eet en beleef lokaal! Aanmelden kan hier!

bingokaart koop eet beleef lokaal

Jouw voordelen

Zichtbaarheid en bereik vergroten

Als deelnemer van ons platform krijgt je een plek om jouw producten en diensten te presenteren aan een breder publiek. Dit vergroot de zichtbaarheid en bekendheid van jouw bedrijf bij zowel lokale inwoners als toeristen die geïnteresseerd zijn in lokale producten.

Promotie en marketingondersteuning

Wij bieden je promotiemogelijkheden via verschillende kanalen, zoals ons platform, het magazine ‘Lokaal lekkers’, workshops en evenementen zoals beurzen en inspiratiedagen. Dit helpt om jouw producten en bedrijf te promoten en meer klanten aan te trekken die geïnteresseerd zijn in lokale producten.

Bijdragen aan de missie van het platform

Door lid te worden, ondersteun je ook onze missie van het platform om streekproducten weer terug te brengen naar het hart van de tafels en evenementen. Zo kunnen wij, samen met jullie, werken aan het behoud van lokale tradities en ambachten en het stimuleren van duurzame voedselproductie en consumptie.

Samenwerking en netwerkmogelijkheden

Door lid te worden, heb je toegang tot een netwerk van lokale producenten en ondernemers die ook met lokale producten werken. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking, het delen van ervaringen en het uitwisselen van kennis, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en groei. We helpen je graag met het in contact komen met de juiste ondernemers. 

Educatieve mogelijkheden

Wij bieden je interessante workshops. Nieuwe kennis opdoen over bijvoorbeeld social media, smartphone fotografie, culinaire mogelijkheden van lokale producten of productontwikkeling. Een mooie gelegenheid om ervaringen met collega-ondernemers uit te wisselen. Zo blijf je bij met de laatste ontwikkelingen in de sector en kun je jouw bedrijf verder verbeteren.

Events en activiteiten

Workshops & demo's

Leer meer over social media, Canva of smartphone fotografie. Leer over de culinaire mogelijkheden van lokale producten of kijk verder naar productontwikkeling met jouw lokale product.

Lokaal lekkers

Een fraai vormgegeven magazine vol met leuke adressen waar inwoners en toeristen terecht kunnen om lokale producten te kopen en eten!

Events

Kom naar onze streekproductenbeurs waar producenten hun producten presenteren aan de horeca of doe nieuwe inzichten op tijdens onze Inspiratiedag.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deelname aan ons platform? Bel of mail ons gerust!

Marcin 06 5230 2188

Odile 06 5788 1544

info@koopeetbeleeflokaal.eu

Je profiteert als lid van ons platform het hele jaar van de voordelen en kortingen. Jouw lidmaatschap loopt tot het einde van het kalenderjaar en wordt daarna automatisch verlengd. Opzeggen kan tot een maand van tevoren, maar weet dat je altijd weer welkom bent om jouw lokale producten en lekkernijen de aandacht te geven die ze verdienen!

TIPS

Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen

FOODREGIO WZVL

Ervaar Terneuzen

InUlst

Grenspark Groot Saeftinghe