Bingokaart

Met deze bingokaart stuur je jouw jonge gasten op pad in onze streek. Een leuke bezigheid tijdens hun vakantie in Zeeuws-Vlaanderen!
bingokaart koop eet beleef lokaal<br />

De kaart is gratis verkrijgbaar voor toeristische adressen in Zeeuws-Vlaanderen (zolang de voorraad strekt) en wordt in het voorjaar verspreid. Geen kaarten ontvangen? Mail naar info@koopeetbeleeflokaal.eu.

TIP: Laat de kids alle plaatjes vinden en beloon hun ingeleverde kaart met klein cadeautje. Zo wordt het een vakantie die ze nooit meer vergeten!

Ook interessant: magazine Lokaal Lekkers

Een magazine met alle adressen in West-Zeeuws-Vlaanderen waar je lokaal lekkers kunt kopen en proeven! Vanaf medio juni 2024 verkrijgbaar bij toeristische adressen en huis aan huis in de gemeente Sluis geleverd. Leden van ons platform* krijgen automatisch een plek in het magazine. Geen streekproducent, horeca of versspecialist (zoals bakker, slager) die met lokale producten werkt? Mail ons voor de mogelijkheden om ook te adverteren. 

Voor iedere deelnemer aan het magazine:

  • 10 magazines om uit te delen of te verkopen in een handige display
  • extra inkoop mogelijk: € 3,00 incl BTW per boekje (minimum afname 10 stuks of een veelvoud daarvan)
  • en verder: een artikel op onze website (+ delen op social media), korting op onze workshops & demo’s en receptenkaartjes en gratis toegang tot onze streekproductenbeurs en inspiratiedag.

Praktische info:

  • Oplage van 15.000 magazines
  • Formaat A5 liggend, 100 pagina’s
  • Verspreiding huis aan huis in West-Zeeuws-Vlaanderen en bij toeristische accommodaties en adressen in de regio
  • Verkrijgbaar medio juni verkrijgbaar
  • Consumentenprijs € 5,00

Aanmelden hele of halve pagina kan tot en met 15 maart 2024

 

Interesse in een hele of halve pagina?

Bel Marcin (06-53202188) of Odile (06-57881544)

* Streekproducenten, horecazaken en versspecialisten (zoals bakkers en slagers) kunnen lid worden van ons platform. Je profiteert als lid het hele jaar van de voordelen en kortingen. Jouw lidmaatschap loopt tot het einde van het kalenderjaar en wordt daarna automatisch verlengd. Opzeggen kan tot een maand van tevoren, maar weet dat je altijd weer welkom bent om jouw lokale producten en lekkernijen de aandacht te geven die ze verdienen!

TIPS

Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen

FOODREGIO WZVL

Ervaar Terneuzen

InUlst

Grenspark Groot Saeftinghe