Aanmelden

Leuk dat je ook deelnemer wordt van Koop, eet en beleef lokaal. Samen brengen wij lokale producten uit onze polders en zee weer terug naar de keukentafels en de horeca!

Als deelnemer aan ‘Koop, eet en beleef lokaal’ krijg je een plek op ons platform en brengen we jou in beeld bij streekproducenten, horeca-ondernemers, inwoners en toeristen. Ook kun je meedoen aan interessante workshops om je kennis uit te breiden en ervaring uit te wisselen met collega-ondernemers, en heb je gratis toegang tot onze streekproductenbeurs voor producenten & horeca en een inspiratiedag voor de producenten. 

Het lidmaatschap van Koop, eet en beleef lokaal Zeeuws-Vlaanderen wordt aangegaan voor een periode van één kalenderjaar. Na deze periode wordt het lidmaatschap jaarlijks verlengd, behalve als je het lidmaatschap opzegt (minstens één maand voor afloop van het kalenderjaar). Ieder jaar stellen we de kosten voor het lidmaatschap vast en daarover informeren we je in november. Dit en alle andere voorwaarden hebben we in onze Algemene Voorwaarden gezet.  

  Inschrijfformulier

  Aanmelden doe je door ons inschrijfformulier in te vullen. Jouw antwoorden gebruiken we meteen voor een leuk artikel op onze website. Graag ontvangen we daarvoor ook een foto van jou. Je ontvangt van ons een factuur om je bijdrage voor het lidmaatschap te voldoen. 

  Kies hieronder jouw formulier: 

   Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

   TIPS

   Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen

   FOODREGIO WZVL

   Ervaar Terneuzen

   InUlst

   Grenspark Groot Saeftinghe