Aanmelden inspiratiedag 12 maart 2024

Onze streek heeft alles in zich om het platteland, met zijn bewoners, bedrijven en producten, positief in de schijnwerpers te zetten. Een unieke totaalbeleving, bestaande uit bijvoorbeeld accommodatie, toeristische activiteiten en de ervaring van een actieve boerderij, draagt daar aan bij.

De korte keten biedt volop kansen! Tijdens onze inspiratiedag op dinsdag 12 maart 2024 met het thema Beleven op de boerderij laten we je kennismaken met leuke ideeën en organisaties om jouw plannen een stap verder te brengen. Bekijk hier het hele programma.

Steeds vaker willen gasten meer beleving op de boerderij. Wat denk je van speurtochten op de boerderij, rondleidingen op het erf, slapen bij de boer, zelf plukken, tappen of maken? Ideeën genoeg, maar waar begin je en hoe pak je het aan? Kom naar onze inspiratiedag! 

Wil je ook aanwezig zijn? Meld je dan aan via het formulier:

Aanmelden Inspiratiedag 12 maart 2024
Aanvang 13:00 uur bij ‘t Klinket in Schoondijke
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Indien van toepassing
Naam
Wij gebruiken je e-mail om je op de hoogte houden over de inspiratiedag.
Akkoord
N.B. Tijdens de beurs kunnen foto's en video's van jou worden gemaakt. Dit materiaal gebruiken wij onze website www.koopeetbeleeflokaal.eu en onze social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dat bij ons melden via info@koopeetbeleeflokaal.eu.
Nieuwsbrief
Wij versturen regelmatig informatie via onze nieuwsbrieven over onze evenementen zoals de Streekproductenbeurs, Inspiratiedag en onze workshops.