Onvergetelijke uitstapjes

Carlien Willemsen biedt met haar bedrijf Buitengewoon Actief gezellige en sportieve arrangenementen voor groepen aan. Carlien laat je plekjes in de regio zien waar je anders nooit komt. En hoe: met de kano, mountainbike, step of tandem. Ze maakt er een onvergetelijk uitstapje van. Een aanrader voor een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega’s. 

West Zeeuws-Vlaanderen: ideaal voor buitenactiviteiten

Waarom is deze regio ideaal om er op uit te gaan? Carlien: “Dat het hier mooi is weten we natuurlijk al! Wat het zo leuk maakt om activiteiten te organiseren is dat er zoveel in de omgeving is waar we gebruik van kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan Groede Podium met zijn bunkers, hoogte parcours en klimtoren. Maar ook de paalhoofden aan het strand of gewoon de mooie fiets- en wandelpaden die we hier hebben. Heerlijk om zo voor iedereen een gezellige dag of middag weg te organiseren. En niet onbelangrijk…veel leuke plekjes waar je onderweg kan stoppen voor iets lekkers.”

Carlien’s favoriete plekjes

  1. Van het achterland richting de kust… theetuin Landgoed in de Morelleput met heerlijke thee en nog lekkerdere zelfgemaakte taart met naast de deur een mooi natuurgebied waar je kan wandelen. 
  2. De markt in Groede biedt heel veel moois, ga daar gewoon zelf eens een kijkje nemen onder het genot van bijvoorbeeld ‘Groese Straatgolf’. Dan mis je zeker niks. 
  3. En dan zijn we aan de kust… de Vuurtoren van Breskens is nog steeds een eyecatcher. Je kan hier op je gemakje genieten van de brede stranden en bovenin de vuurtoren kan je nog verder kijken.

Kanoën

Het meest verrassende uitje? Daar hoeft Carlien niet lang over na te denken: kanoën! “Je vaart rustig tussen de weilanden door en moet ook wel eens bukken voor een lage brug. Zelfs mensen uit de streek zijn de oriëntatie helemaal kwijt als ze op het water zitten. Mooie routes hebben we over de Zwartegatsche kreek met startpunten bij Strandcamping Groede en bij Sluis waar je onder de wallen vaart. Daar kom je bijvoorbeeld bijzondere schapenrassen en mooie koeien tegen!”

Buitengewoon Actief – hét adres voor (teambuildings)activiteiten en bedrijfsuitjes!

  • Met een sportief tintje
  • Teambuildingsdag geregeld van activiteit tot Zeeuws toetje
  • Gewoon ‘buiten’, maar ook ‘binnen’