Disclaimer

We proberen alle zorg in acht te nemen om te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de lezer geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Wij hebben geen invloed op de wijze waarop de informatie door de lezer wordt gebruikt en wijzen iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Copyright

Op alle verhalen van Koop Lokaal Zeeuws-Vlaanderen rust copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk.

Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@kooplokaalzeeuwsvlaanderen.nl.

De foto’s op deze website zijn, mits niet voorzien van andere bron, door ons gemaakt en voorzien van copyright. Wil je hier gebruik van maken dan kan dit alleen met vooraf gevraagde toestemming.

Indien je van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jou of van jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeld, stuur dan een reactie zodat we dit kunnen aanpassen.

Reacties

Bezoekers hebben in sommige gevallen de mogelijkheid een reactie te geven bij geplaatste artikelen. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver, zodat wij hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal of enig ander materiaal dat aanleiding zou kunnen geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid, naar of van deze website te verzenden of daarop openbaar te maken. Koop, eet en beleef lokaal Zeeuws-Vlaanderen behoudt zich het recht reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder opgaaf van redenen.

Samenwerkingen

Het is mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met Koop, eet en beleef lokaal Zeeuws-Vlaanderen. Dat vinden we namelijk heel erg leuk!

Dit kan bijvoorbeeld gaan om product reviews, advertenties of winacties. Hierbij wordt echter wel aangegeven dat het gaat om een samenwerking als het gaat om een gekregen product of bij een betaalde post. In sommige artikelen wordt er gewerkt met affiliate links. Dit kan beteken dat als er een verkoop plaats vindt, wij hier een klein percentage van ontvangen.

Op Koop, eet en beleef lokaal Zeeuws-Vlaanderen wordt gehandeld in overeenstemming met de Gedragscode Sociale media.

Door het gebruik van deze website aanvaard je deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

© 2017-2022 Koop, eet en beleef lokaal Zeeuws-Vlaanderen | alle rechten voorbehouden