Hotel Restaurant Sanders De Paauw in Sluis

door | Gemeente Sluis, Sluis, smaaklokaal

Marielle van Dormael en Jeroen Oordt van Hotel Restaurant Sanders De Paauw komen allebei uit ondernemersfamilies waar horeca gecombineerd werd met ballonvaren. Het was tijdens een ballonvaart dat ze elkaar hebben leren kennen. Samen gingen ze op zoek naar een nieuwe uitdaging en in 2016 kwamen ze Hotel Restaurant Sanders de Paauw tegen in Sluis. Ze hebben twee zonen die zich uitstekend vermaken in Sluis, vooral omdat ze fervente voetballers zijn en graag buiten zijn.

Thuiskomen bij Sanders de Paauw

Met hun team streven ze ernaar om een huiselijke sfeer te creëren in het restaurant. Ze willen hun gasten een warm welkom en een thuisgevoel geven, waar ze kunnen genieten van heerlijk, eerlijk en lokaal eten en drinken. Marielle en Jeroen worden altijd blij van de positieve feedback die ze ontvangen van hun gasten en het feit dat gasten graag terugkomen. Dit is zeker het resultaat na een verbouwing, waarbij ze het restaurant hebben getransformeerd en verbeterd om een nog betere ervaring te bieden aan hun gasten.

Verscheidenheid aan gerechten

Het menu van Sanders de Paauw biedt een verscheidenheid aan gerechten, gemaakt met lokale producten. Ze zijn trots op hun bieren met een lekker smaakje en ze maken hun geitenkaas vers in de straat. Daarnaast gebruiken ze gerookte zalm uit Breskens, vlees van de hoeveslager Burggraeve, ambachtelijke garnaal- en kaaskroketten van De Ambachterie, vis van Mike de Houck uit Breskens en verse fish and chips van Versprille Croquettes. Ze streven ernaar om altijd te werken met verse ingrediënten van hoge kwaliteit.

Wat betreft de doelgroep is Sanders de Paauw heel divers. In het seizoen verwelkomen ze verschillende doelgroepen, maar voornamelijk reislustige senioren uit België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Engeland. Ze hebben een breed publiek dat graag geniet van de bourgondische levensstijl.

Passie voor lokaal eten

Marielle en Jeroen zijn echte bourgondiërs en geloven dat bijna alles lekker kan smaken als het goed bereid is. Ze hebben een passie voor lokaal eten en zijn altijd op zoek naar manieren om lokale smaken te proeven en lokale ondernemers te steunen. Ze vinden het belangrijk om de lokale culinaire tradities te behouden en te laten zien wat er vroeger in Zeeuws-Vlaanderen werd gegeten en hoe dat werd bereid.

Bij een bezoek aan Sanders de Paauw in Sluis kunnen gasten rekenen op een warm welkom, een huiselijke sfeer en heerlijke gerechten bereid met verse lokale producten. Ontdek de unieke smaken van Zeeuws-Vlaanderen en geniet van de gastvrijheid van deze bijzondere plek.

Hotel Restaurant Sander De Paauw

Kaai 42

4524 CK Sluis

Bezoek website

info@hotelsandersdepaauw.nl