Kerstpakket

Het eerste project van Koop, eet en beleef lokaal in Zeeuws-Vlaanderen is een feit: we hebben een eigen lokaal kerstpakket! Ons doel is om lokale ondernemers – van boer tot winkelier – een podium te geven en aandacht te vragen voor lokaal kopen, eten en beleven. We hebben allerlei projecten waarmee we aan de slag willen gaan en het kerstpakket stond hoog op ons lijstje.

Kerstpakket koop lokaal streekproducten

Culinair lokaal kerstpakket

Ons pakket is er eentje met een andere insteek dan de meeste andere pakketten die er zijn. In het kerstpakket vind je namelijk uitsluitend lokale streekproducten uit Zeeland (en zelfs 90% uit Zeeuws-Vlaanderen), die verpakt worden in een leuke tas. Daarnaast hebben we voor ieder pakket een magazine waarin 3 recepten staan van lokale chefs Edwin Vinke en Tom Vinke van De Kromme Watergang, Joris Jansen van Auberge Des Moules en Yannick Mahu van BAR GOED en nog meer inspiratie. Met de producten uit de tas kun je dus zelf aan de slag gaan!

Stichting Vrienden van Zorgzaam

We hebben dit jaar ook een goed doel aan ons kerstpakket verbonden. Voor ieder verkocht kerstpakket doneren wij een bedrag aan de stichting Vrienden van Zorgsaam. Deze Zeeuws-Vlaamse stichting richt zich op projecten die de kwaliteit van zorg en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers van ZorgSaam verbeteren. Extra’s die enorm belangrijk zijn, maar niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.

Leveranciers kerstpakket

Aan ons kerstpakket werken een hoop lokale streekproducenten en leveranciers mee. We zijn trots op deze mooie samenwerkingen:

Kerstpakket bestellen

Ook zo enthousiast geworden over ons kerstpakket en wil je jouw medewerkers hiermee verrassen? We hebben drie opties (€ 35,- / € 45,- / € 55,- excl BTW). Mail ons voor meer informatie!