Strandpaviljoen Breskens aan Zee

door | 24 mei 2019 | Ook lokaal

Na een heerlijke wandeling of fietstocht is het hier goed vertoeven. Lekker even de schoenen uit en met de blote voeten in het zand. Vanaf het strandterras heb je een fantastisch uitzicht op zee.

Iedere dag een feestje

Tina de Rijbel is eigenaresse van het paviljoen en heeft de mooiste werkplek: “Ieder seizoen heeft wel iets en altijd is er beweging op zee. De grote containerschepen, de vissersboten of de jachten die terug naar de jachthaven gaan. Onze gasten genieten daar enorm van. Voor ons is iedere dag zo een feestje.” 

Relaxed en veilig

Even lekker je ogen dichtdoen? Dat kan op de ligbedden die je onderaan het paviljoen vindt. Voor de kinderen zijn er stoere speeltoestellen. In juli en augustus is er strandbewaking en kun je met een veilig gevoel het water in. 

Voor iedereen toegankelijk

Strandpaviljoen BAZ is elke dag geopend, van 10.00 tot 22.00 uur. De keuken is geopend tot 21u30. Hier kom je doordeweeks of op een luie zondag genieten van het prachtige uitzicht, vergezeld met een hapje en een drankje. Met zowel een keuze uit plaatselijke verse vis (rechtstreeks uit de Noordzee), vlees of vegetarisch, is de menukaart voor iedereen toegankelijk.

Het paviljoen is goed bereikbaar. Op de dijk kun je gratis parkeren. Aangezien er geen trap is, is Breskens aan Zee ook voor minder validen prima te bereiken.


Strandpaviljoen BAZ

Promenade 2

4511 RB Breskens

Tel.: 0117 383 666

info@breskensaanzee.nl

Keijmel Recreatie Breskens
Advertentie