Workshop vierseizoenen marketing

door | workshop

Workshop Vierseizoenen marketing

In deze workshop van Koop, Eet en Beleef Lokaal verdiepen we ons in het concept van ‘Vierseizoenen Marketing’. In een wereld die steeds meer verbonden raakt en waarin consumenten steeds bewuster worden van de herkomst van hun voedsel, is het belangrijk om je te verdiepen in strategieën die het hele jaar door relevant zijn.

Deze workshop van Franca van Nunen geeft je inzicht in de dynamiek van seizoensgebonden marketing en hoe je dit zelf kan toepassen om bestaande en nieuwe gasten en klanten naar je boerderij te halen. 

Inhoud

In 2 uur doorloopt Franca van Nunen op praktische wijze de marketing aanpak voor een agrarisch bedrijf dat producten of diensten verkoopt (via de korte keten). Dat kan via evenementen op het erf, producten in een winkel of automaat of bijvoorbeeld de verhuur van een vergaderruimte. Bij al deze verkoopactiviteiten hoort een marketingplan dat makkelijk en leuk is om uit te voeren en past in je drukke agenda als ondernemer.

Resultaat

– Inzicht in wat je in jouw marketingplan opneemt

– Je gaat naar huis met je eigen drie keuzes om dit jaar mee aan de slag te gaan voor de marketing van jouw bedrijf

Franca van Nunen

De trainer

Vierseizoenen marketing heeft Franca van Nunen zelf ontwikkeld vanuit haar ruime ervaringen als plattelandscoach. Ze helpt als ondernemer de transitie van het voedselsysteem te versnellen. Dat doet ze als plattelandscoach en adviseur voor Agri- en foodondernemers met als specialismen: nieuwe verdienmodellen voor boeren, multifunctionele landbouw en kort keten afzet. Ook is zij docent op diverse food opleidingen en geeft ze trainingen over marketing en sales aan boeren onder de naam: ‘Vierseizoenen marketing’ en ‘Kansrijke Korte Ketens’.

De kosten voor deze workshop kunnen we lager houden omdat deze mede aangeboden wordt door het project Kansrijke korte ketens. Een project van stichting Van Eigen Erf wat mede mogelijk is gemaakt met een subsidie van ministerie LNV en Europees fonds voor plattelandsontwikkeling.

Datum

Woensdag 17 april van 10:00 – 12:30 uur.

Inloop met koffie, thee en en lekker taartje om 10:00 uur.

Praktisch

Voor deze workshop ben je welkom op woensdag 17 april bij:

Groen Goud Biervliet 

Middenweg 13A

4521 PG  Biervliet

Prijs

€ 25,- excl. BTW (voor leden € 20,-)

Inclusief koffie, thee, water en een lekker stuk taart!

 

Aanmelden workshop

Schrijf je in voor de workshop Vierseizoenen marketing op het boerenerf op 17 april 2024 om 10:00 uur.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deelnemen samen met collega’s? Schrijf ze apart in.

Inclusief koffie, thee, water en een lekker stuk taart!

Workshop Vierseizoenen marketing

€ 25,- excl. BTW (voor leden € 20,-)

Contact & advies

Heb je een vraag of wil je meer weten? We denken graag met je mee! Mail naar info@koopeetbeleeflokaal.eu of bel Odile (06-57881544). 

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Als je jezelf aanmeldt voor deze workshop, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden. 

TIPS

Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen

FOODREGIO WZVL

Ervaar Terneuzen

InUlst

Grenspark Groot Saeftinghe