50 Jaar Versheid en Creativiteit

Al meer dan 50 jaar is Bakkerij Leurgans een begrip in de regio. Mario en Mildred Leurgans zijn de trotse eigenaren van deze bloeiende bakkerij die al 40 jaar hun levenswerk vormt. Met een rijke geschiedenis en een passie voor versheid hebben ze zich weten te onderscheiden in de branche.

De filosofie van Bakkerij Leurgans is simpel maar effectief: alles wordt vers gemaakt. Dit is altijd het motto geweest van hun zaak en daar zijn ze trots op. Klanten kunnen altijd rekenen op de allerbeste kwaliteit brood en broodjes, evenals een ruim assortiment heerlijke koffiekoeken.

Uit de regio

Je kunt er voor natuurlijk voor brood terecht, maar er zijn enkele favorieten die altijd in de smaak blijven vallen, zoals de paptaarten en bolussen. Daarnaast houden ze bij Bakkerij Leurgans van experimenteren en het ontwikkelen van nieuwe creaties. Soms maken ze gebruik van bloem van de molen van Cadzand en halen ze eieren bij de familie De Bruijckere in Draaibrug. Ook eieren, honing en zelfgemaakte jam behoren tot hun assortiment.

Naast de traditionele broden en gebakjes zijn er enkele unieke creaties ontstaan bij Bakkerij Leurgans. Denk bijvoorbeeld aan de pain de campagne, koningsbrood, vlammetjes en Oostenrijkse puntjes. Deze eigenzinnige producten zijn geliefd bij zowel de lokale bevolking als toeristen die de bakkerij bezoeken.

Bakkerij Leurgans heeft een diverse doelgroep, bestaande uit zowel lokale bewoners als toeristen. Of je nu een lekker pistoletje wilt of voor een volkoren- of campagnebrood gaat, er is voor ieder wat wils. Mario en Mildred zelf zijn ook grote liefhebbers van hun eigen producten, maar ook van wat anderen hebben. Wanneer ze ergens anders zijn, kijken ze goed rond en laten ze zich inspireren om nieuwe broodsoorten te creëren.

Wat Bakkerij Leurgans boven de rest doet uitsteken, is de diversiteit in hun brood en koeken, veelal eigen creaties. De ovenkoeken zijn bijna nergens anders te vinden, net als de paptaarten. Bij Bakkerij Leurgans staat puur natuur hoog in het vaandel, en dit proef je terug in de smaak van hun producten.

Lokaal en regionaal

Lokaal en regionaal inkopen heeft voor Bakkerij Leurgans een grote meerwaarde. Het is lekker dichtbij en draagt bij aan de eigenheid van de streek. Momenteel worden de producten van Bakkerij Leurgans alleen verkocht in hun eigen winkel, maar ze leveren ook aan een camping in de buurt.

Tot slot is Bakkerij Leurgans trots op alle medewerkers die op dit moment in de bakkerij en winkel werken. Ze vormen een fantastisch team en dragen bij aan het succes van de zaak.

Bakkerij Leurgans

Mariastraat 36
4506 AE CADZAND

http://www.bakkerijleurgans.nl/

leurgans@kpnmail.nl