Koop lokaal in Zeeuws-Vlaanderen!

Op zoek naar een eerlijk stuk rundvlees? Die vind je bij Meat for You. Niels en Cynthia zijn de trotse eigenaren en vinden het belangrijk dat consumenten bewust worden van wat ze eten en waar het vandaan komt. Het dierenwelzijn is hun prioriteit en Niels en Cynthia behandelen hun dieren met respect en liefde.

Belgisch Witblauw

Het ras van hun runderen is het Belgisch Witblauw. Ondanks de naam kom je het ras tegen in de kleuren blauw (grijs), bont, zwart en wit. Ze staan ook bekend om hun fijne en zachte karakter. De dieren worden bij Niels en Cynthia op kleinschalige wijze gefokt en geslacht door een kleinschalige regionale slager. Wat is er nu mooier dan regionaal eten? De koeien en schapen lopen in de buurt van Oostburg. Een fysieke winkel is voor hun nog een toekomstplan. Maar Niels en Cynthia willen het jullie voor nu gemakkelijk maken en bezorgen hun vlees aan huis. Bestellen kan via hun facebook pagina of via een telefoontje naar Cynthia.

Hun eitjes zijn te vinden aan de weg bij hun boerderij. Cathelineweg 2 4501PT in Oostburg of Antwerpenpolderweg 1 4501PT Zuidzande.

Wist je dat…?

… het Belgisch Witblauw vlees staat bekend als het gezondste rundvlees ter wereld? Dit komt omdat het vlees maar 5% vet bevat (gemiddeld 2 tot 3 keer minder dan andere rassen). Ook zien we in het vlees terug dat het rijk is aan eiwitten, vitamine B3 (ijzer) en B12 (zink). Ook op het gebied van het milieu is het vlees aan te raden. Het heeft namelijk de kleinste ecologische voetafdruk van alle vleesvee-rassen. Niels en Cynthia zorgen dat ervoor dat er genoten kan worden van een regionaal, bewust en puur stukje rundvlees.

Meat for you

Cathelineweg 2, Oostburg

Facebookpagina

06 31238365