Noordzee Hotel & Spa

Eet en drink lokaal in Zeeuws-Vlaanderen! Al bijna 90 jaar voelen gasten van de familie Faas zich thuis in de duinen van Cadzand. In 1933 begonnen de grootouders van de huidige eigenaar Peter het allereerste hotel van Cadzand. Sinds 2001 staat de derde generatie Faas aan het roer. In 2013 werden Peter en zijn vrouw Heleen beloond met een award voor het beste kusthotel van Nederland! Het team doet er alles aan hun gasten zich thuis te laten voelen en te laten genieten van deze prachtige plek aan de Nederlandse kust.

Restaurant

Bij Noordzee Hotel en Spa is de zee overal dichtbij. Dankzij de ligging zie je de kust en in de spa voel je de weldaad van zeewier. En ook op het bord is de zee nooit ver weg. Vis, zee- en schelpdieren en zilte groenten zijn goed vertegenwoordigd op de menukaart. Het ‘Seafood menu’ is een must voor echte visliefhebbers en past perfect bij je verblijf aan de West Zeeuws-Vlaamse kust. In een passende setting maak je kennis met heerlijkheden uit de zee en proef je letterlijk de streek.

Chef-kok Mark gebruikt alleen de beste en meest verse ingrediënten van het seizoen en maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit de streek. Ambachtelijke, lokaal geproduceerde producten zijn bijvoorbeeld het ijs van Ice-art uit Breskens en de zuivel van De Heerenhoeve uit Oostburg.