Restaurant Dell’arte

Eet en drink lokaal in Zeeuws-Vlaanderen! Het karakteristieke pand uit 1878, waar je restaurant Dell’arte vindt, is het ouderlijk huis van Robbert Dellaert. Hij groeide er als kleine jongen op. Tegenwoordig is het de thuisbasis van Robbert en zijn vrouw Julie. Op deze plek hebben ze hun droom waargemaakt.

In 2013 startten Robbert en Julie met Dell’arte aan de Groote Markt in Sluis. Toen het ouderlijk huis van Robbert te koop kwam, greep het koppel hun kans. Na een flinke verbouwing opende in 2018 Dell’arte de deuren aan de Mariastraat in Cadzand. De intieme woonkamer is met zachte kleuren omgetoverd tot restaurant. Precies zoals Julie het voor ogen had. De grote ramen van het restaurant geven prachtig uitzicht op de tuin. De binnenplaats nodigt uit om hier op zwoele zomerdagen te genieten van een ontspannen lunch of aangenaam diner.

Langoustine

De menukaart weerspiegelt de liefde van Robbert voor Zeeuws-Vlaanderen en de zee. Op de kaart vind je het beste uit de polder en diverse Noordzeevis en schelp- en schaaldieren. De langoustine is de grootste favoriet van Robbert. Die vind je in ieder menu terug, telkens anders bereid. Natuurlijk ontbreekt fruit uit de regio niet, net als zilte groenten en hier en daar wat smaken uit de duinen zoals de duindoornbes.

-advertentie-